El Dénia Bàsquet no va poder amb el Serra Gelada L`Alfás (56-79).

24 d'octubre de 2013 - 00: 01

La tercera jornada de la lliga en 1ª Nacional de bàsquet ens va deixar una derrota per al Dénia Bàsquet, Que va caure en el seu propi pavelló Joan Fuster davant d'un poderós, Serra Gelada L`Alfás per 56 a 79.

El primer quart, va venir marcat per un domini clar de l'equip de la Marina Baixa. Tot i que la bona aportació del denier, Jordi Soler no va permetre que marxessin en el marcador. el Serra Gelada L'Alfàs de la mà de Moncholi y Sanmartin va ser qui va prendre el comandament en el marcador.

En el segon quart, Moncholi va anotar 8 punts gairebé consecutius va posar la primera clar avantatge per al seu equip (21-34). Els deniers després d'un temps mort, van pujar la seua intensitat defensiva i van encertar en atac, deixant el marcador en 34 a 40 al descans.

El xoc acabo de trencar-se en els primers minuts del tercer quart. Un parcial de 9 a 16 acabo per enfonsar moralment als xavals que dirigeix Luis Suances. Ho van intentar però no ho van aconseguir. La major experiència dels jugadors rivals va provocar que les diferències s'anés ampliant.

El cop de gràcia final que deixo sense opcions al Dénia Bàsquet va arribar amb l'inici de l'últim quart. Un parcial de 0 a 6 va tirar per terra totes les opcions de remuntada que quedaven. El tècnic local, va prendre la decisió de donar minuts a tots els seus jugadors per pujar el to defensiu, però no ho va aconseguir, davant jugadors de molta veterania que van saber marcar el temps del partit.

Al final derrota per als deniers per 56 a 79 i ara a seguir treballant per preparar el següent partit que serà dissabte a les 18 hores a la pista del CB. Guardamar.