El Dénia Bàsquet júnior femení va caure a la pista del Picken Claret (78-43)

18 de març de 2014 - 00: 01

El Dénia Bàsquet júnior femení va caure en la seua visita a la pista del Picken Claret per 78 a 43. El partit va ser de clar domini de les valencianes davant un rival que amb el pas dels minuts va anar diluint en el seu joc.

Les deniers després d'un bon començament de partit, en què es van posar per davant, per 0 a 4, van veure com a poc a poc el seu rival les va anar superant. El primer quart va concloure amb avantatge de les valencianes per 17 a 12.

En el segon quart, el baix percentatge denier en atac sumat a l'acumulació de faltes, va ser clau perquè al descans s'arribés amb avantatge valenciana per 41 a 23.

En el tercer acte, el conjunt denier va eixir amb una defensa més agressiva. Això va dificultar el poder anotador de les noies del Picken Claret. Les jugadores que dirigeix Pati Suñer, Es van precipitar en atac i això va fer que les diferències es mantinguessin.

En els deu últims minuts del xoc, les anheles per voler reduir aviat la diferència va provocar un daltabaix en l'atac deniera. Mala selecció de tirs i escàs bagatge rebotejador va fer que les valencianes juguessin a plaer. Al final del xoc el marcador va ser de 78 a 43, el que deixa a les juniors del Dénia Bàsquet en l'última posició en la classificació.

Ara a les noies deniers els toca reposar les energies i esperar que la Teresa, Ainoa i Maria es recuperin aviat de les seues respectives lesions, l'equip les feta molt a faltar.