El Dénia Bàsquet va guanyar al CB. Innova a domicili per 61 a 63

29 de setembre de 2014 - 16: 57

La Lliga Valenciana Sènior Masculina Especial ja té definides les seues semifinals que es disputaran a partit únic aquest proper dimecres dia 1 d'octubre.

El CB. Innova i el Dénia Bàsquet davant del xoc

En el grup A, el Dénia Bàsquet es va imposar al CB. Innova a domicili per 61 a 63, després de la disputa d'una pròrroga de cinc minuts. Mentre que en Grup B, el CB. Onil va guanyar en la seua complicada pista a l'Crevibasket per 56 a

El Dénia Bàsquet després d'un inici acceptable acabar signant un partit molt irregular amb un tercer quart brillant i dos en els quals no va eixir absolutament res davant un CB. Innova que sense fer el seu millor partit sempre va estar concentrat aprofitant les seues oportunitats per fer-se amb una victòria que va merèixer tant com els visitants.

La defensa amb Raúl Moreno tirant del grup i la inspiració ofensiva d'Edu Vicens a més del cada vegada més assimilat treball col·lectiu exigit per Xavi Mesegué van acabar donant a l'equip el liderat del grup i el factor pista en la semifinal prevista en conseqüència per aquest dimecres a les 20,30 al Pavelló Joan Fuster de Dénia davant Crevibasket de Crevillent.

Xavi Mesegué a la banqueta

El vencedor d'aquesta trobada disputarà la gran final al Pavelló Pau Gasol d'Alfàs del Pi dissabte que ve 4 a les 20,30 hores.

Javier Gil va alçar per voluntat dels seus companys el Trofeu de Campions de la IX Memorial Victòria Osca en el qual va ser el seu partit de comiat momentània de l'equip ja que per qüestions professionals es traslladarà a l'estranger durant el que resta de temporada.