El Dénia Bàsquet va ser clarament superat pel CB. Jorge Juan Novelda (86-44)

08 2014 abril - 00: 01

El Dénia Bàsquet no va poder començar pitjor la seua participació en la fase de permanència a Primera Nacional. Els deniers es van veure superats pels jugadors del CB. Jorge Juan Novelda que van ser els vencedors per 86 a 44.

L'encert en el tir exterior dels jugadors de Vicent, amb fins a dotze triples convertits (vuit al descans) davant de cap del costat deniera, doblegava a l'equip entrenat per Luis Suances.

El xoc va començar amb els dos equips molt centrats en les tasques defensives encara que molt precipitats en atac. Igualtat en el marcador i joc poc elaborat. 7 a 9 guanyava Dénia en el minut 8 de partit. Els locals van ser els primers a equilibrar el seu joc ofensiu, seleccionar millor les seues opcions, dominar el rebot ofensiu. Van tancar un primer parcial amb un 14 a 9 al marcador.

El segon quart va ser clau, tal com havia passat en el partit d'anada de lliga regular. Els locals van jugar bé les seues opcions en estàtic, obrint els espais i jugant des del tir lliure. El seu pivot titular va anotar vuit punts consecutius per tancar la defensa deniera. Llavors va aparèixer el seu millor tirador, Vicent que va convertir 6 triples en els últims 6 minuts del segon quart per doblar en l'electrònic als deniers, 47 a 23.

Al tercer quart, el Dénia Bàsquet va dominar el joc interior forçant contínues faltes al seu rival. Encara que va seguir sense aconseguir anotar amb fluïdesa davant un oponent que es va mostrar molt còmode sobre la seua pista i lluny de cedir avantatge, la va augmentar amb un altre parcial favorable de 25 a 13. Fruit del seu bon joc.

En l'últim quart el tècnic dianense intent rotar els seus jugadors buscant trobar un quintet que poguera donar més intensitat defensiva i un poc més de frescor als seus atacs per retallar distàncies. Però els locals van tornar a ser superiors tancant el partit amb un marcador de 86 a 44.

El proper partit d'aquesta fase serà determinant per poder seguir mantenint opcions de salvació, els deniers tenen l'obligació de guanyar. Dimarts dia 29 d'abril a les 20: 45 al pavelló Joan Fuster reben al CB. Godella. I aquesta mateixa setmana, el diumenge tindrà el partit de tornada contra el CB. Jorge Juan Novelda.