El Dénia Bàsquet va conquistar quatre títols en el Trofeu Federació

20 de juny de 2019 - 00: 01

La competició del Trofeu Federació per al Dénia Bàsquet ha estat productiva ja que ha aconseguit quatre títols de campions.

En categoria aleví l'equip femení es va imposar a la final al EEMM del Verger per 68 a 39. Triomf clar de les jugadores de Carles Vila, que tanquen així de la millor manera un magnífic curs en sumar aquest títol al de la Lliga Valenciana de pretemporada gràcies a una implicació, disciplina i solidesa notables en un any de dura competició que han sabut gestionar a la perfecció.

El partit es va mantindre en distàncies que van rondar els deu punts favorables sempre a les deniers. Les diferències van ser ampliant-se progressivament, decidint-se així una bonica final que és el fermall perfecte a la temporada.

La deniera Aitana Rodríguez Camps, va rebre el trofeu a la Millor Jugadora del Partit (MVP).

Aleví Masculí

Els nois alevins van vèncer amb claredat al CD Paidos Dénia per 38 a 73. El partit es va aconseguir dominar per part dels grocs de manera definitiva a partir del tercer període a què s'havia arribat amb alguns alts i baixos però sempre amb avantatge suficient en el marcador.

Quant es van evitar les precipitacions i van aconseguir bones transicions que van desgastar les forces als col·legials, els nois del Dénia Bàsquet van aconseguir jugar amb més facilitat i col·lectivitat.

El premi al millor jugador del partit va anar a parar a mans d'Antanas Raugala, el CD Paidos.

cadet Femení

El Dénia Bàsquet va poder gaudir d'una final en què els seus dos representants a la competició es disputaven la primera plaça després de superar als seus rivals a les semifinals. La victòria va ser per a la generació del 2004 sobre la de l'2003, per 48 a 54.

L'equip de 2004 va continuar jugant a la línia ascendent amb què ha finalitzat el curs i va acabar imposant-se a les seues companyes d'escola, un any més grans, malgrat una gran reacció d'aquestes en els dos últims períodes que va comprimir el marcador però que no va poder culminar per un final de partit molt ben gestionat per les xicotetes.

El premi a la Millor jugadora de la trobada va recaure en la jugadora de l'equip vencedor Claudia Giner Durá.

Junior Femení

En categoria júnior les denieres van vèncer el V-74 Villena per 67 a 56. L'equip de la Marina Alta no va entrar en el partit amb l'efectivitat necessària, i malgrat dominar la major part dels dos primers períodes mai es va enlairar del rival que va jugar al seu millor nivell en el matx.

Després del descans, l'equip va pressionar en defensa i van començar a arribar ràpids contraatacs que van anar consolidant una treballada victòria davant un bon rival que no es va rendir en cap moment.

Gran manera de finalitzar un any complicat per a les jugadores de l'equip, portant-se a casa un títol que representa la constància en el treball i la capacitat de lluita d'un grup amb molts anys de bàsquet que ha assolit, malgrat les dificultats, un alt nivell de joc amb gran aportació de totes les seues components.

El premi a la millor jugadora del partit va ser per a Carla Rivas Gallego, que va disputar el seu últim partit en categories formatives i rebre així un merescut reconeixement a la seua excel·lent trajectòria esporteva.

infantil Femení

L'única derrota en les finals va ser per a les infantils, que van caure davant l'Ajuntament de Benissa per 53 a 55. Les beniseras van portar la iniciativa en la primera part, arribant al descans amb avantatge de quatre punts.

Les deniers no van tindre un dia afortunat en l'aspecte ofensiu i la càrrega de faltes personals tampoc va ajudar a aconseguir equilibri en el joc amb el pas dels quarts davant un Benissa que va ser creient cada vegada més en les seues opcions de victòria i va fer un superb partit .

Malgrat tot, a falta de poc més de dos minuts, les noies de Xavi Díaz van comptar amb cinc punts d'avantatge. Un triple de la finalment MVP del partit, Laura Ausina, dins el darrer minut del partit, va posar per davant i va acabar donant la victòria a les de Benissa en un xoc molt igualat i intens.