El Dénia Bàsquet va caure després d'un vibrant partit davant el Enguera Bàsquet (70-69)

22 de març de 2017 - 07: 46

El conjunt sènior masculí del Dénia Bàsquet va caure a la pista del Enguera Bàsquet, després d'un vibrant partit, per 70 a 69.

Durant els primers deu minuts del partit, el joc mostrat pels deniers a la pista va ser extraordinari. Els locals no van trobar la manera de frenar l'encert del seu rival. La seua intensitat defensiva va ser notable, van obligar a l'equip valencià a modificar els seus atacs.

Amb el pas dels minuts aquest ritme marcat pels visitants no va poder tindre continuïtat. La manca de rotacions a la banqueta de l'equip que dirigeix, Jesús Pantojo, "Titi", Va obligar a que els seus home haguessin de baixar la intensitat defensiva, evitant carregar-se de faltes. Això va suposar un alleujament per a l'equip valencià que a partir d'aquest moment pas a controlar el ritme i marcador de la trobada.

El Dénia Bàsquet no va poder aguantar el ritme

En l'últim quart amb un marcador molt ajustat, el Enguera Bàsquet, va trobar en el seu públic al seu millor aliat. L'afició va aportar el seu granet de arena des de la grada, va pressionar molt als àrbitres i va portar als seus jugadors a coll. Tot això davant un equip com el denier, que en aquest xoc va presentar una formació molt jove, la seua mitjana d'edat va ser de 21 anys. La pressió exterior va condicionar als visitants que van cometre algun error en moments claus.

Malgrat aquest pressió ambiental, a la recta final de l'xoc, els nois de "Titi", Van tirar de casta en defensa i d'encert en els llançaments exteriors, per estrènyer el marcador. A falta de trenta-cinc segons per al final es van acostar a un sol punt de l'equip local. Els valencians no van encertar en el seu últim atac pel que van ser els deniers els que van tindre l'última possessió que d'haver anotat els hagués donat el triomf. la sort en aquesta ocasió no va estar de la banda de l'Dénia Bàsquet, i la victòria es va quedar a Enguera per 70 a 69.