El DBC Senior Femení lidera el Campionat Preferent

21 de febrer de 2023 - 09: 39

El DBC Senior Femení es va emportar la victòria de la sempre complicada pista de Gandia (40-80), en partit corresponent a la primera jornada de lliga ajornat al seu dia a petició de les de Gandia. Les denieres sabien que les locals eixirien al màxim des del primer minut per intentar superar-les. Va costar igualar la intensitat i el partit es va mantindre equilibrat durant tot el primer període.

Juan Luis Pérez va ordenar una defensa pressionant amb què les de Dénia van anar activant-se alhora que començava a canviar la dinàmica del joc en posar en dificultats la pujada de pilota de les valencianes. Va arribar així el primer avantatge clar. Al descans, les denieres dominaven per nou punts les rivals. Però l'escenari va canviar completament en els segons vint minuts.

Les de Dénia van eixir decidides a trencar el partit. Van pujar molt la intensitat per dominar des de la defensa els seus contrincants, que van veure com se'ls escapava una possessió darrere l'altra sense trobar solucions per reprendre el pols al matx.

A aquesta aposta defensiva se li va sumar un gran encert tant des del perímetre com als tirs lliures. El control gairebé absolut del rebot va fer la resta, disparant el marcador de manera clara i sentenciant el matx (27-57).

La UPB Gandia no va abaixar els braços a l'últim quart, obligant a mantindre el mateix to. D'aquesta manera, les de Dénia van aconseguir acabar el partit amb les millors sensacions possibles i van oferir una gran imatge.

La setmana que ve es tornaran a enfrontar els dos equips. Aquesta vegada al pavelló de Joan Fuster a la primera jornada de la segona volta.

Sens dubte, el DBC Senior Femení intentarà continuar avançant en la competició i mantindre una setmana més la condició d'equip imbatut des de començament de temporada.