El conjunt de l'EMB. Dénia Infantil Femení va perdre davant l'UP. Gandia (38-35)

05 de desembre de 2013 - 00: 00

El conjunt de l'Escola Municipal de bàsquet Dénia infantil femení, va sumar la seua segona derrota consecutiva, aquest cop, a la pista de l'UP. Gandia per 38 a 35.

Les nenes que dirigeix Quique García, Van tindre molt a prop la victòria però van acabar cedint a la pròrroga davant l'equip de la Safor. L'expedició deniera va qualificar la derrota com molt dolorosa, donat el bon joc mostrat pel seu equip.

Les deniers van mantindre la igualtat durant molts minuts del partit. En el temps afegit, alguns errors propis sumats a l'encert de les gandians va fer que se'ls escapés el triomf en els últims segons del partit. Tanmateix l'evolució que està tenint aquest grup de nenes, està sent molt positiu en el seu primer any, de jugar a cistelles grans.

Pel EMB Dénia van jugar i van anotar; Natalia (12), M. Vengut (6), Ainhoa ​​(2), Rita (8), Ainara (2), Alba (2), M. Ferrando (1), M. Barrero, Tamara, Carla i Angie.

Està setmana tenen jornada de descans, tornant a la competició el dissabte 14, on rebran al pavelló Joan Fuster al BC. Bellreguard. Partit apassionant ja que està en joc la tercera plaça a la classificació.