El Club Natació Dénia va conquerir 18 medalles en el Trofeu 'Naturalswim' de Petrer

28 de març de 2019 - 00: 48

Gran jornada la que va viure l'equip màster del Club Natació Dénia a la piscina municipal de Petrer on es nedava el I Trofeu Naturalswim.

En aquesta cita van participar un total de 17 clubs de natació, destacant el club denier que va tornar amb 17 medalles, alçant-se amb el trofeu al tercer millor club del torneig tot i ser el club que menys nedadors aportava, amb tan sols vuit.

Tots els components del club, dirigits pel també nedador Pau Escutia, van aconseguir baixar les seues marques personals en totes les proves, el que indica el bon estat de forma en què es troben a hores d'ara de la temporada.

Resultats dels nedadors

Carla Ruiz va aconseguir ser primera en els 200m lliures amb un temps de 2'34 "82. La seua segona prova van ser els 50m lliures en els que va quedar en tercera posició amb un temps de 31" 34.

Maria Bisquert va aconseguir ser primera de la seua categoria en els 200m lliures, parant el cronòmetre en 2'42 "03. En els 100m estils va aconseguir un segon lloc amb un temps de 1'26" 83.

Ineke Weekers va ser primera en els seus dues proves, amb uns temps de 2'44 "58 en els 200m lliures i 1'34" 19 en els 100m estils.

Mònica Berenguer va quedar en segona posició en els 200m lliures, aconseguint baixar 3 segons la seua marca personal amb un temps de 2'49 "88. Els 100m estils els va nedar en 1'29" 59, temps que li va servir per quedar en tercera posició de la seua categoria .

Antonio Albaladejo va aconseguir plata en els seus 100m estils, amb un temps de 1'18 "51. Els 200m lliures els va nedar en 2'28" 40, sent quart en aquesta prova.

Francesc Miralles també va competir en els 100m estils, aturant el crono en 1'16 "52, temps que li va col·locar en cinquena posició de la seua categoria. En els 50m lliures va quedar en quarta posició, a unes escasses 20 mil·lèsimes de la tercera posició.

Alvaro de Maria-Vaig prendre va nedar els 200m lliures en 2'27 "01, baixant la seua marca personal 3 segons i quedant en cinquena posició de la seua categoria. Els 100m estils els va nedar en 1'20" 57. En aquesta prova va aconseguir millorar la seua marca personal 5 segons.

Arturo Ruiz va quedar en quarta posició en les seues 200m lliures, amb un temps de 2'47 "38. En els 50m lliures va fregar la tercera posició amb un temps de 34" 63.

Finalment van arribar els relleus mixtes. En aquest trofeu i com a novetat es nedaven uns 8x50 lliures en els quals els 8 nedadors de Dénia van participar com a equip. Va resultar una prova emocionant en la qual els nois deniers van ser conscients que el triomf els podia atorgar l'anhelat trofeu. Van finalitzar la prova en 4'16 "73. L'equip a l'complet pujar a podi on se'ls va fer entrega de les seues medalles i el desitjat trofeu. A l'endemà van tornar a l'aigua en les instal·lacions de el Reial Club Nàutic de Dénia per seguir amb la planificació de la temporada.