El CFS Mar Dénia deixa escapar la victòria en l'últim minut

19 2021 abril - 10: 49

El CFS Mar Dénia va entrar aquest dissabte a la segona fase de la competició, amb l'avantatge de jugar al Poliesporteu Municipal, contra l'CFS Arenys de Munt. Encara que de poc li va servir actuar de local en aquesta ocasió, ja que el marcador es va tancar amb taules després del xiulet final.

El partit va començar amb molt de ritme i no van trigar a arribar les ocasions de gol. Al minut 3, Jaume culminava una bona jugada col·lectiva i obria el marcador amb el 1-0. El quadre deniera tenia el control de la pilota i, encara que el conjunt visitant realitzava una forta pressió per tot el camp, aconseguien trencar-la i posar a prova a l'porter visitant.

Al minut 5 arribava el 2-0 després d'un ràpid contraatac amb centre de Nico des de la banda i Edu amb el pit marcava. El partit es posava de cara. Encara que tots dos conjunts tenien ocasions, era el Mar Dénia qui al minut 10 tornava a anotar per mediació de Nico posant el 3-0 en el marcador amb el qual s'arribava a la mitja part de el partit.

La segona part diferent. Bé pel desgast físic de la primera part o influenciats pel resultat, els locals van disminuir la marxa. Encara que aconseguien mantindre la possessió de la pilota, el aguait a la porteria contrària havia desaparegut. Al minut 27 arribava el 3-1 que despertava a la Mar Dénia i alertava sobre el resultat.

L'Arenys de Munt pujava les seues línies i sotjava una i altra vegada la meta defensada per Roc. A falta de sis minuts, el quadre visitant posava en pista porter jugador i tancava als deniers en la seua àrea. Les ocasions se succeïen i, encara que el Mar Dénia va disposar de diverses després talls de pilota -la més clara va ser una de Curro que estavellava al pal- no aconseguien treure la pressió visitant i en l'últim minut de partit arribava el desastre amb dos gols en vint segons, que els privava de la victòria i posava el 3-3 definitiu al marcador.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia viatjarà a Pallejà (Barcelona), on dissabte que ve 24 a les 04 es mesurarà a el conjunt local.