El CFS Dianense-Rte Mena va vèncer amb total justícia a la Nucia (1-2)

12 de març de 2018 - 10: 55

El CFS Dianense- Rte Mena va aconseguir una important victòria per 1-2 davant l'Sporteng FS La Nucia. En un partit on els deniers van jugar amb molta serietat i concentració.

El conjunt que dirigeix Luismi Bonet es va desplaçar a el pavelló de l'Alfàs de Pi, on es va jugar el partit, amb nombroses baixes per lesió però amb la ferma idea de tornar a sumar tres punts i no perdre el tren de l'ascens.

Els deniers no es van trobar còmodes a la pista davant un rival que dominava la possessió i que va dificultar la eixida de pilota dels blavets. El primer gol va arribar als deu minuts, obra de Jordi, un gol que va concedir certa tranquil·litat als de la Marina Alta. Amb el pas dels minuts, les ocasions eren per a tots dos equips però el marcador no es va moure abans del descans.

Els locals van pujar la intensitat

A la represa, els deniers van baixar el ritme i els locals van començar a tindre més possessió ia arribar amb perill. A falta de cinc minuts per al final, l'equip local va aconseguir l'empat amb un llançament de falta que es va colar per l'esquadra de Àngel.

La situació no va ser fàcil per als de Luismi Bonet, que feia cinc faltes a l'esquena i van patir un arbitratge molt permissiu. Però a falta de menys d'un minut per al final, Escortell va aconseguir el gol de la victòria.

Aquesta setmana el CFS Dianense no jugarà el seu partit davant la Canyada FS a coincidir amb les festes de falles. El partit es disputarà el 21 d'abril, a les 18 hores, al pavelló municipal de Dénia.