El CFS Dianense-Rte Mena afronta el xoc davant el Xaloc Alacant "B" amb la moral pels núvols

16 de febrer de 2018 - 07: 52

El CFS Dianense-Rte Mena, afronta el xoc que ha de jugar aquest dissabte al pavelló municipal de Dénia, a les 20 hores, davant el Xaloc Alacant "B", amb la moral pels núvols després d'haver guanyat en la seua visita a Villena FS per 4 a 5. Un triomf que deixa els deniers en la tercera plaça ia tres punts del líder ia dos del segon classificat.

Els deniers van patir massa per vèncer a la pista del cuer. Les coses van començar molt bé per als de Luismi Bonet que es van avançar en el minut 8 amb un gol de Jordi després d'una jugada assajada. Poc va durar l'alegria als deniers ja que pocs minuts després, els locals van aconseguir capgirar el marcador amb gols de Samuel i de Pau després transformar un penal. Al descans es va arribar amb 2-1 al marcador.

Reacció dels de Bonet a la segona meitat

A la represa, els blavets van eixir amb la ment posada en emportar-se els tres punts cap a casa i al minut de joc, Carlos Ruiz igualava el partit. Els visitants van dominar el partit i van aconseguir avançar-se al marcador amb un altre gol de Carlos. El guió es va repetir al llarg de tot el xoc, ja que de nou els locals van empatar pocs minuts després del gol deniera.

A falta de 10 minuts per al final, Jordi va fer el quart, tant que va donar poca tranquil·litat ja que els locals van aconseguir l'empat en la següent jugada. Però va aparèixer Igor, que va fer el cinquè i definitiu tant, que va permetre als deniers sumar tres punts importants.

Roc Simó reforça la porteria

Roc Simó s'incorpora al CFS Dianense Rte Mena sènior fins a final de temporada. L'exporter del Dénia Futsal de Segona Divisió "B", s'ha compromès amb el conjunt denier per completar la porteria. L'equip de Luismi Bonet, compta ja amb dos porters com són Sergi i Àngel, però ha disputat alguns partits amb un sol d'ells per lesió de l'altre. La incorporació de Roc, permet afrontar la segona volta amb la garantia de comptar amb dos porters a cada partit.