El CFS Dianense Dprint i el Calp Futsal van oferir un espectacular partit que va acabar en taules (4-4)

06 de febrer de 2019 - 00: 00

Partidàs el que es va viure, diumenge passat, al pavelló municipal de Dénia, que va registrar un ple absolut i en què els aficionats van poder gaudir d'un partit vibrant, intens i amb gols.

En joc hi havia el liderat. Les calpines arribaven a Dénia amb un punt d'avantatge i amb la intenció de no posar-ho fàcil a les locals.

El partit va començar molt malament per les locals que van encaixar el primer gol al minut de joc. El partit es va anar igualant però les calpines van tornar a avançar-se al marcador quatre minuts després. Les deniers no estaven molt precises a l'hora de finalitzar les jugades però no van abaixar els braços i, amb l'alè que rebien des de les grades, es van bolcar a l'atac a la recerca de reduir distàncies.

Al minut quinze, Ainara reduïa distàncies i immediatament després Mery empatava el partit amb un llançament llunyà. Just abans del descans, Laura avançava a les locals i posava el 3-2 al marcador. Calp va fallar un penal després d'unes mans de Laura dins l'àrea.

A la represa, les deniers van fallar un penal llançada per Laura, i poc després les visitants empataven el partit. El partit estava molt igualat i qualsevol dels dos equips podria haver-se endut els tres punts. El quart gol dianense va ser de Laura, que més tard donaria una pilota al segon pal que Miryam no va aconseguir rematar al fons de la xarxa. A pocs minuts per al final, Calp va empatar el partit i els instants finals van ser d'autèntica bogeria ja que tots dos equips van tindre ocasions per guanyar el partit. Una de les més clares, la pilota que va pegar al pal en una jugada d'Mery.

La derrota de Santa Rosa a casa davant Joventut fa que les coses seguiscan igual en la classificació. Calp seguix líder amb un punt d'avantatge sobre les deniers, que aquest cap de setmana visitaran Elx per enfrontar-se al Joventut.