El CFS Dénia Mar va sumar la seua sisena victòria consecutiva en vèncer al Calp Futsal (5-2)

26 de novembre de 2018 - 05: 44

El CFS Dénia Mar va sumar la sisena victòria consecutiva en vèncer el Calp Futsal per 5 a 2, al derbi de la Marina Alta, del grup XV de la Tercera Divisió de Futbol Sala. El seu màxim rival el Ye Faky FS de Cocentaina va caure derrotat a la seua pròpia pista davant el

El pavelló va tornar a registrar un ple absolut amb uns aficionats que durant tot el matx no van parar d?animar el seu equip. Abans d'iniciar-se en xoc es va guardar un minut emocionant de silenci en memòria de la filla del regidor d'esports denier, Vicent Crespo, que va morir recentment.

Es inici la trobada amb dos equips que es van dedicar els primers minuts a temptejar l'un a l'altre. Es notava que sobre la pista hi havia molt respecte i que es coneixen a la perfecció. Les defensa es van imposar als atacs i amb prou feines hi va haver rematades a porteria.

Els minuts van anar passant i en el cinc d'una gran jugada individual de Juanjo va significar el primer gol per als locals. Semblava que els d'Òscar Garcia encarrilaven bé el partit. De fet, van poder augmentar el seu avantatge amb una pena màxima que llanço Àlex Pla i que va aturar el porter calpí.

El Calp FS va baixar el ritme de joc

Els visitants no es van posar nerviosos ni van perdre el lloc sobre la pista. A poc a poc el ritme de joc va ser baixant, l'Calp es va mostrar cada vegada més còmode davant un rival al qual li va faltar fluïdesa a l'hora de moure la pilota.

Era el minut 14 quan Cristian Carrasco va aconseguir empatar el partit. Restava un món i els calpins es van carregar de faltes per la qual cosa van haver de baixar la seua intensitat defensiva. Un doble penal a favor dels locals tampoc va ser aprofitat, amb el que es va arribar al descans amb empat a un.

Eixida en tromba dels locals

El partit es va reprendre amb un CFS Mar Dénia amb més mobilitat, la pilota va circular molt més ràpid i es van trobar els espais. Als 3 minuts els calpins van ser castigats amb un penal que en aquesta ocasió va llançar, Edu Romany aconseguint el 2 a 1. Els jugadors visitants estaven molt enfadats amb els àrbitres i Pablo Huertas va ser expulsat en veure la seua segona targeta groga.

La superioritat deniera per l'expulsió es va notar i va arribar el 3 a 1 un minut després obra de Fran Vives. Van ser els millors minuts de joc per part dels locals que un minut després va anotar el quart gol obra de Toni Tent. Semblava que amb aquest gol el xoc estava sentenciat.

Però els calpins van treure el seu orgull i de la mà d'Omar Molines, el seu millor home en aquest partit, va tornar a ser el dominador del joc. Una falta a la vora de l'àrea de la porteria deniera, la va llançar Cristian Carrasco marcant el segon gol de l'equip de la Vila del penyal.

A la recta final del partit el control del joc va tornar a ser dels locals i al minut 33 Pau Tarín va ser l'encarregat de tancar el compte anotadora, deixant el marcador final en 5 a 2.

Amb aquesta victòria el conjunt que entrena Òscar Garcia seguix encapçalant la classificació del grup, imbatut i amb les mirades posades en preparar de la millor manera possible el seu pròxim compromís que serà visitant la pista de l'Serelles Alcoi FS.