El CD. Dénia tampoc va poder puntuar en la seua visita a Canals

27 d'octubre de 2014 - 08: 37

El CD. Dénia seguix sense poder puntuar quan juga com a visitant. En la seua visita al camp del Quatre Camins, de Canals va perdre per 2 a 1.

Faye va ser l'autor del gol deniera

La primera part va tindre clar color local, ja que en el minut quatre, Santi va enganxar un xut ras davant el qual res va poder fer el porter deniera Maxi. Els homes de Jesús Moratal, Van reaccionar molt bé, ja que dos minuts més tard, Faye va empatar el xoc després de fer una bona jugada individual.

Un gol que va esperonar els homes de Moratal, qui van tindre algunes arribades a l'àrea local però on no hi va haver una bona definició. A poc a poc, la UD. Canals va ser fent-se amb el comandament del joc. Ramonet va tindre una gran oportunitat en el llançament d'una falta, però Maxi va aconseguir aturar l'esfèric quan ja es colava a la seua porteria.

Al minut 34, Santi va posar una bona pilota a Sergio Mesa i aquest va rematar aconseguint el segon gol per als locals. El gol va deixar estabornit l'equip dianense, mentre que va ser la UD. Canals qui va tindre abans del descans un parell d'ocasions.

El CD. Dénia va eixir en la segona meitat amb la intenció de donar-li la volta al partit. La primera ocasió la va tindre Souhe però va aturar el porter valencià. La segona va ser per a Mono, però va tornar a aturar el porter local. Hi va haver una jugada en què els deniers van reclamar penal per mans dins l'àrea d'un defensor local, però el col·legiat no ho estimo oportú assenyalar la pena màxima.

Davant l'empenta denier, els locals van fer un pas enrere en la seua línia defensiva. El domini deniera va anar en augment davant un rival que ja no va eixir del seu propi camp. Faye va disparar i la pilota passeig per la línia de gol sense trobar rematador. després va ser Gervasio qui va executar una falta a la qual va respondre molt bé el porter local. L'equip de Moratal ho va intentar però no ho va aconseguir. Al final del xoc es va arribar amb el 2 a 1 de manera que els deniers seguixen sense saber el que és puntuar lluny del seu feu.

Els homes que dirigeJesús Moratal, tot i perdre, es mantenen com tercers amb dotze punts i la propera jornada rebran al seu camp el At. d'Alginet.

UD Canals: Javi Lloret, Salva Navarro, Chico (Izán 54 '), Sergio Revert, Pablo Bonet, Juanjo Signes, Aguilera, Santi, Voro (Carlos Calataiud 74'), Ramonet (Abdó 85 ') i Taula.

CD Dénia: Maxi, Álex (Ayoze 74 '), Paco, Giménez, Ferran (Ismael 81'), Cardona (Panucci 66 '), Faye, Gervasi, Mono, Souhe i Michael.

Gols: 1-0 Santi (4 '), 1-1 Faye (6'), 2-1 Taula (34 ').

Àrbitre: Ruiz García assistit a les bandes per Galera Castellà i Martínez Maiques va amonestar pels locals a Chico, Juanjo Signes i Ramonet, pels visitants a Alex, Paco, Ferran, Cardona i Ayoze.