El CD Dénia va superar en una gran primera part al CD Enguera (4-1)

14 de gener de 2019 - 11: 52

El CD Dénia va oferir als seus aficionats una gran primera meitat i això va tindre prou per superar el CD Enguera, al que va vèncer per 4 a 1. Ja a la primera part, els deniers havien redreçat la seua victòria en retirar als vestidors per 4 a 0.

Els jugadors groguets, Des del mateix arrencada del xoc, van voler deixar clar que una cosa és el retard en el cobrament i una altra la seua professionalitat a l'hora d'afrontar qualsevol partit.

Des del principi es va veure un equip molt vertical, amb molt moviment entre els jugadors més avançats. Al minut 2 va ser Guerrero qui va rematar de cap al fons de la xarxa una bona assistència des de la banda.

Aquest gol va trastocar el plantejament inicial del tècnic visitant, que va comprovar que quan el Dénia té espai és un equip molt perillós. En una de les moltes arribades per banda, Crespo va posar un gran pilota al segon pal perquè Adrián marqués d'un fort xut.

Sense temps per a cap reacció va arribar en el minut 16 el 3 a 0. En aquesta ocasió va ser un centre de Crespo, que li va posar l'esfèric en el punt de penal perquè Jordi connectés un bonic cop de cap que va acabar en gol.

Amb només un equip sobre el terreny de joc el festival denier va ser total. Triangularon la pilota amb molt criteri, jugant a plaer davant un rival molt feble en l'aspecte defensiu. Al minut 34 va arribar el quart. En aquesta ocasió va ser César qui va aprofitar una gran assistència d'Adrián.

Tot i dominar clarament en el marcador, els homes que dirigeix ​​Diego Miñana, van mostrar la seua ambició i no es van fer enrere, buscant el cinquè abans d'arribar al descans.

A la segona meitat, l'entrenador visitant va retocar les seues línies i va buscar contindre millor a un Dénia que va quallar una de les seues grans tardes. Al minut 59, la caiguda més que discutida d'un davanter visitant a l'àrea local, va ser castigada com a penal. Baldoví, el màxim golejador de l'Enguera va ser l'encarregat de batre a Chipi.

Després d'encaixar el gol, el CD Dénia va tornar a prendre les regnes del joc i van arribar clares ocasions com una de Guerrero, que tot i tindre tota la porteria per marcar, el seu cop se'n va anar per dalt del travesser. Després seria Javi qui ho va intentar però tampoc el seu xut va trobar el fons de la xarxa.