El CD. Dénia seguix sense puntuar lluny del seu feu

10 d'octubre de 2014 - 00: 27

Els deniers seguixen sense puntuar lluny del seu feu, en caure al camp del Guillermo Olagüe per 1 a 0.

Michael va mantindre un bonic duel amb Pomar

Durant els primers quaranta-cinc minuts, hi va haver molt control al centre del camp, amb prou feines arribades a les àrees. Cap dels dos contendents va ser capaç de portar el pes del joc. Les defenses es van imposar als atacs. L'ocasió més clara va correspondre als locals, quan Palau va estavellar l'esfèric al pal de la porteria defensada per Maxi.

La resposta deniera va arribar en una ocasió done la pilota va arribar a Michael, que va rematar, sortint el seu tir fora prop del pal. Amb l'empat inicial es va arribar al descans.

A la represa, els deniers van eixir adormits i als tres minuts, Coke lliure de marca al segon pal, va rematar de cap, aconseguint l'únic gol de la vesprada.

Amb el marcador en contra, el conjunt que dirigeix Jesús Moratal, Va tornar a mostrar les mancances d'altres trobades. Al minut 71 l'UE. Gandia es va quedar amb un jugador menys, després de l'expulsió d'Iborra en veure la segona cartolina groga.

Igual que succeís davant del Pego CF., els deniers no van saber aprofitar aquesta circumstància. A l'equip groc li van faltar idees per crear futbol, ​​davant un rival que va defensar amb molt d'ordre.

La jugada polèmica va arribar al minut 80 quan Coke va marcar el segon gol, que el col·legiat va concedir, però va haver de rectificar la seua decisió per la indicació del seu auxiliar.

Al final del partit es va arribar amb el 1 a 0 amb un CD. Dénia que seguix mostrant els mateixos defectes que ha tingut en jornades anteriors. Amb aquesta derrota els deniers ixen fora dels llocs de promoció d'ascens.

UE GANDIA: Toni; Turbi (Carbonell) 89', Pomar, Raúl Muñoz, Juárez, José Jaime, Coke, Palau, Giovanni (Jesús) 68', Jara (Cabanilles) 68'y Raimon (Torres) 65'.

CD DÉNIA: Maxi; Ayoze (Suhe, 62'), Alex (Carlos Ribes) 79, Paco, Ferran (Giménez) 85', Cardona, Panucci (Gabri) 71', Gervasio, Faye; Mono i Michael.

GOLS: 1-0, Coke Mto 48.

ÀRBITRE: Sr. Úbeda Quadres, Va amonestar amb cartolina groga als locals Gio, Palau Turbi i Koke. Va expulsar per doble groga a Iborra en el minut 71. Pels visitants Ferrán i Giménez.