El CD. Dénia seguix sense perdre a casa

23 de novembre de 2014 - 21: 58

El derbi comarcal disputat al camp Diego Mena de Dénia va acabar amb un just repartiment de punts, (1-1). Va ser un xoc molt disputat que va poder haver guanyat qualsevol dels dos protagonistes. L'equip visitant es va defensar fins gairebé el final del partit. Els locals tot i anar per darrere en el marcador van ser millors en la segona meitat. L'empat final és un resultat que no disgustar a cap dels dos contendents.

Onze del Dénia davant el Xàbia

La primera meitat va ser de molt joc tàctic amb poca presència de tots dos conjunts dins de les àrees. el CD. Dénia va eixir millor en els primers compassos del xoc, davant un conjunt visitant que va estar molt centrat en defensa.

La primera ocasió local va arribar en el minut 3 en un xut de Mico que va aturar Dani Vaello sense problemes. A poc a poc els xabiencs es van anar deixant anar en el seu joc i va començar a tindre més la pilota.

Al minut 27 quan el CD. Dénia es va disposar a llançar un córner, el porter visitant, Dani Vaello va agredir un davanter local, l'assistent de banda alçar el banderí i va cridar al col·legiat. Després de la consulta, va prendre la decisió de mostrar cartolina roja al porter del CD. Xàbia. Immediatament, el tècnic blanc-José Luis Bisquert va substituir a Sito donant entrada al porter suplent, Fran.

Malgrat jugar en superioritat numèrica, els locals no van trobar la manera de travessar l'entramat defensiu del seu rival. Al minut 34, un centre de Javi va ser rematat per l'ex deniera, Armando al fons de la xarxa. Amb el 0 a 1, els locals van seguir molt imprecisos en el seu joc. Al minut 38, un centre de Gervasio va ser empalmat de volea per Faye i la pilota va eixir per dalt del travesser.

El CD. Xàbia no pas aclaparaments i va jugar amb tranquil·litat fins que el col·legiat va assenyalar el descans.

Els deniers van ser millors en la segona part

A la segona meitat, l'equip local va eixir amb molta empenta i en els primers minuts va pressionar molt als lleons. Una internada de Mono i un posterior remat de Faye a punt van estar d'acabar en gol. L'entrada al camp de Panucci va donar més mordent a l'atac local.

Al minut 54 un centre de Michael a punt va estar de ser rematat per Faye, però aquest no va arribar per centímetres a connectar amb la pilota. Després de la eixida en tromba deniera, els visitants van saber contindre amb molt d'ordre i temprança.

Faye, al minut 60 després de retallar dins l'àrea, va disparar creuat i Fran va ficar una bona mà impedint que la pilota acabés en gol. Amb el pas dels minuts els xabiencs van fer un pas enrere i van acabar tancats en el seu propi camp. Faye ho va tornar a intentar però el seu tir va eixir desviat.

Elías Blasco va debutar davant la seua afició

Al minut 76, l'assistent va anul·lar per fora de joc un gol a Armando que va ser molt protestat pels jugadors visitants. Els visitants van saber frenar el joc amb molta intel·ligència i van trencar el ritme del partit, davant la impotència dels deniers.

L'empenta deniera va tindre la seua recompensa, quan en el minut 88 un centre de Mono va ser rematat per Panucci de cap, marcant el gol de l'empat. En la celebració del gol, Faye va veure la seua segona targeta groga pel que va ser expulsat.

Fitxa Tècnica

CD. Dénia; Maxi, Ayoze, Paco, Giménez (Carlos Ribes 61'), Cardona (Panucci 45'), Ferran (Souhe 74'), Faye, Gervasi, Mono, Elías i Michael (Àngel 69').

CD. Xàbia: Dani Vaello, Dino, Sito (Fran 27'), Galindo, Rubén Micó, Pau, Dani García (Jabu 58'), Santafé, Armando (Àlex Bertó 90'), Javi (Juliol 62') i Punch.

gols: 0-1 Armando Mto.34 1-1 Panucci Mto.88.

àrbitre: Cambra Tovar, va amonestar amb groga als locals; Carlos Ribes i Faye en dues ocasions pel que va ser expulsat en el minut 88. Pels visitants van veure groga; Dino, Galindo, Pau, Santafé i va ser expulsat amb roja directa, Dani Vaello al minut 27