El CD. Dénia seguix amb la seua bona ratxa guanyant a la UD. Tavernes (3-2)

06 de desembre de 2014 - 20: 04

El CD. Dénia seguix amb la seua bona ratxa de resultats en vèncer a la UD. Tavernes per 3 a 2 en un xoc que es va disputar al camp Diego Mena que va registrar una entrada bastant pobra.

Onze del Dénia davant la UD. Tavernes

Abans de l'inici de la trobada, el club denier va realitzar un acte d'homenatge a Miguel Signes, campió del Món de Wushu. La presidenta, gemma Estrela li va lliurar una samarreta de l'equip i Signes va realitzar el servei d'honor.

Miguel Signes costat de Gemma Estrela

El partit va començar amb els dos equips que van estar tanteándose gairebé sense arribades a les àrees. Els locals van tindre més possessió de la pilota, però no arribaven amb claredat sobre la porteria rival. Massa joc en la parcel·la central i moltes imprecisions que van impedir que es veiés un futbol vistós per als aficionats.

Al minut 24, un error clamorós de la defensa deniera que va regalar la pilota va ser aprofitat per Salom, qui després de driblar al porter Maxi ia quants defenses li van eixir al pas, va marcar a porta buida. Aquest gol va esperonar els jugadors de Jesús Moratal, Que van imprimir un ritme més intens i van tancar en el seu camp als visitants.

Els locals van començar a arribar per les dues bandes complicant molt les tasques defensives de la formació de la Safor. Al minut 36, va arribar l'empat obra de Faye qui després de regatejar al porter visitant va allotjar la pilota al fons de la xarxa. Un gol que va deixar molt tocat als jugadors de la UD. Tavernes, circumstància que van aprofitar els deniers per marcar el segon gol. Un gol que va arribar en el minut 41, quan Ángel va arribar fins a la línia de fons i el seu centre va ser rematat per Mico al segon pal.

A la segona meitat van ser els visitants els que van eixir amb un major control del joc però els locals van aconseguir frenar aquesta embranzida. Al minut 53, una pilota li va caure a Mico dins l'àrea xicoteta però la seua innocent rematada va anar a les mans del porter visitant. Al minut 69, Brines va tindre l'empat a les botes, però el porter local, Maxi va encertar a aclarir el tret.

Mono intentant un regat

Al minut 80, va arribar el gol de la vesprada, Elías des de dins del cercle central, va alçar la vista i veient la posició avançada del porter rival, li envio una pilota que va entrar de la porteria. El públic ho celebro amb magnificència. Semblava que amb el 3 a 1 el partit quedava sentenciat, però després de la sacada de centre, Salom es va anar per banda dreta i el seu centre va ser rematat per David en el segon pal. Amb el 3 a 2, els visitants van seguir buscant el gol però la defensa deniera va estar encertada i el partit va acabar amb el triomf dels groguets.

Una victòria que deixa l'equip de la Marina Alta al tercer lloc de la classificació una jornada més abans d'afrontar el seu proper compromís que serà el cap de setmana que ve visitant el camp Mundial 82 de Catarroja.

Fitxa Tècnica

CD. Dénia: Maxi, Ayoze, Carlos Ribes, Giménez, Ferran (Cardona 70'), Elías, Àngel (Panucci 58'), Gervasio, Mono (Souhe 79'), Faye (Josep 85`) i Michael.

UD. Tavernes: Santi, Victòria, Edu (Hèctor 79`), Víctor (Ripoll 64`), Francesc, Salom, Aaron, Estruch (Brines 67`), Juli (David 74`), Rallo i Rivera.

Gols: 0-1 Salom Mto. 24, 1-1 Faye Mto. 36, 2-1 Mono Mto. 41, 3-1 Elías Mto. 80 i 3-2 David Mto. 81.

Àrbitre: Bernat Ferre. Va mostrar targeta groga als locals; Ferrán i Elías i als visitants; Francesc i Aaron.