El CD Dénia es queda a un punt del liderat després del seu empat a Xàbia (0-0)

01 2019 abril - 09: 57

El CD Dénia se situa a un punt del liderat que ostenta la UD Castellonense després de l'empat aconseguit en Xàbia (0-0). El partit va resultar igual de deslluït que la vesprada, on la pluja tampoc va voler perdre el partit. Una llàstima, ja que tot i la hivernal vesprada van ser al voltant de 600 els aficionats que es van refugiar a la grada coberta del camp municipal de Xàbia.

Va ser un duel on hi va haver excés de respecte entre les dues formacions. En l'arrencada amb prou feines es van donar dues passades seguides, ja que hi va haver moltes imprecisions. A partir del minut 20 els visitants van optar per tirar la pilota a terra ia partir d'aquí van créixer com a equip.

Quan millor estava posicionat l'equip visitant va arribar, cap a la mitja hora, la primera ocasió de gol per als locals en un centre que va rematar Michael i la pilota va eixir junt al pal de la meta defensada per Maxi.

A la recta final de la primera meitat, de nou, el joc va tornar a desaparèixer, els dos equips es van dedicar a destruir més que a la creació de joc. Al tall del descans l'ocasió la va tindre el CD Dénia, en una pilota que li va caure a Adrián Rubio que de volea va enviar l'esfèric per dalt del travesser. Es va arribar al descans amb el zero a zero inicial.

A la segona meitat, el conjunt blanc-va eixir amb les seues línies més amunt, però això no va suposar problema per al seu rival. Amb el pas dels minuts, el combinat groguet va tornar a controlar el ritme del partit. El tècnic local, conscient que l'empat no li valia de molt, va refrescar el seu equip amb els canvis ofensius, entrant Roberto i Osorio.

La rèplica del tècnic denier, Diego Miñana, va arribar amb l'entrada al camp de Guerrero buscant un joc més directe. Els locals van prémer sobretot amb entrades per la banda dreta, on Ayoze va ser el seu home més destacat. Els seus centres no van trobar rematador, ja que la defensa visitant va taponar molt bé.

L'ocasió més clara del segon temps va ser per als visitants. Era el minut 75 quan un centre de Mateu va ser rematada de cap per Panucci i la pilota va eixir junt al pal de la meta defensada per Edu Samblás.

En els últims minuts del xoc, els locals es van dedicar amb un joc directe a posar pilotes sobre l'àrea del porter Maxi, però més amb el cor que amb el cap. La serietat defensiva deniera va evitar que arribés l'anhelat tant demandat per la parròquia local. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el marcador inicial.

Un empat que li serveix més al CD Dénia que al CD Xàbia, ja que els de Miñana han retallat un punt sobre el líder i manté dos punts d'avantatge sobre el tercer, la UD Benigànim i manté els quatre sobre el CD Xàbia.