El CD Dénia es va emportar els punts en un insípid partit davant la UD Portuaris (2-0)

26 de novembre de 2018 - 06: 59

El CD Dénia es va emportar els punts en un insípid partit davant la UD Portuaris al que va vèncer per 2 a 0 i això permet que els de la Marina Alta seguiscan en llocs de promoció dascens.

El camp Diego Mena va registrar una de les més fluixes de la temporada i és que costa molt que l'afició s'enganxi davant el joc que actualment està oferint l'equip. En aquesta cita, semblava que l'aposta realitzada per Diego Miñana de posar un centre del camp amb Javi i Santafé faria que els locals realitzessin un joc trenat. Però no va passar el mateix i el joc va ser un despropòsit, amb aclarides d'un a l'altre costat i sense que cap dels dos contendents mostrés el seu domini respecte a l'altre.

El conjunt local va tindre més possessió de pilota però quan el va tindre li va costar molt trencar la defensa visitant. Al minut 24 una falta lateral posada per Luis, va ser rematada pel defensor Uribe sorprenent el seu propi porter. Un gol més que va arribar en una acció de pilota aturada, una cosa que aquesta temporada està donant molts punts als groguets.

Tres minuts més tard en una de les poques accions brillants de la vesprada, va arribar un centre de Luis que Cèsar va rematar a les mans del porter visitant quan tenia tota la porteria per haver marcat. La resposta visitant va arribar dos minuts més tard quan Palomares va enviar un xut que es va enverinar i va anar a estavellar-se al travesser de la meta defensada per Chiri.

Amb el mínim avantatge deniera es va arribar a la mitja part i els jugadors es van retirar als vestidors.

Poc joc en la segona meitat

A la segona meitat, poques coses van canviar, es va seguir amb un joc descontrolat al centre del camp. La UD Portuaris va fer un pas cap endavant però més a manera de col·locació de jugadors que a l'hora de trepitjar l'àrea rival amb perill.

La millor ocasió per als gandians va arribar en el minut 57 quan Gil es va quedar sol a l'àrea xicoteta, però la seua rematada va eixir excessivament creuat sobre el marc defensat per Chiri.

Els dos tècnics van optar per fer canvis en els seus equips i va ser el CD Dénia qui va treure més profit. Al minut 76 en una pilota penjada sobre l'àrea visitant i després de diversos rebutjos, César va encertar a ficar la cama i connectar un xut que va acabar al fons de les xarxes. Va ser el 2 a 0 que va sentenciar el partit.

A la recta final del xoc, la UD Portuaris va buscar reduir les diferències per tornar-se a ficar en el partit però no ho va aconseguir, ja que els seus davanters no van caminar amb la punteria necessària per batre Chiri. Al final del temps reglamentari es va arribar amb triomf local per 2 a 0.

A destacar el debut a casa de Campayo que va entrar avançada la segona meitat i del juvenil Robert que va jugar els últims minuts.

Amb aquest triomf el CD Dénia seguix tercer a la classificació abans de jugar el seu pròxim partit que serà visitant el camp "Quatre Camins"De Carcaixent

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Chiri, Crespo, Mateu (Fran 89 '), Ferran, Santafé, Jordi, Adrià (Carlos Ribes 62), Javi (Robert 90 ') César, Panucci i Luis Domenech (Campayo 80).

UD Portuaris: Sergi, Uribe (Fede 88 ') Brines, Palomares, Falquet, Ferrando (Ximo 62') Didac, Nico, Estruch, Beltrán i Gil (Canovas 50 ').

gols: 1-0 Uribe 24 'en pròpia porta i 2-0 César 75'.

àrbitre: Gómez Gracía, va amonestar amb cartolina groga als locals; Ferran i Luis Domech i als visitants, Uribe i Palomares.