El CD Dénia es va deixar el liderat a Pego en empatar a un

06 de febrer de 2016 - 21: 06

El CD Dénia es va deixar el liderat al camp del Cervantes de Pego al no passar de l'empat a un.

El partit va resultar molt entretingut a la primera meitat ja que les dues formacions es van oblidar de defensar i van plantejar un partit clarament ofensiu. Va haver-hi moltes concessions per part de les dues defenses i això va provocar que hagués excessives arribades a les àrees.

Els rojos ho van intentar per mediació d'un Borja que va estar molt incisiu, però el porter deniera Álvaro va respondre molt bé i drecera seua rematada. Poc després van ser els visitants qui ho van intentar però el porter local Fede va estar atent.

A la mitja hora de joc, va ser Cristian Rico qui va trobar el premi del gol donant avantatge en el marcador als pegolins. L'equip que dirigeix Juan Carlos Signes va reaccionar bé i va prendre el comandament del joc. Els deniers van començar a tocar més l'esfèric davant un Pego que va optar per fer un pas enrere.

Abans del descans el xoc es va poder haver anivellat de no ser per la falta d'encert dels rematadors deniers que no van estar afinats en els seus intents per batre la porteria local. Al descans es va arribar amb el 1 a 0 al marcador.

Borja autor del gol a Pego

Després del pas pels vestidors, Vicent Camarena va demanar als seus jugadors que tinguessin més possessió de pilota. Això va provocar que el joc es nivelase ja que els pegolins no van defensar tan dins del seu propi camp.

Amb el pas dels minuts van ser els migcampistes deniers qui van guanyar la batalla als seus rivals i el joc va estar controlat per ells. Al minut 64 una bona assistència de Panucci va ser molt ben aprofitada per Borja per batre el porter local. El marcador es va anivellar encara que en el joc van enviar els visitants.

Quan semblava que el CD Dénia podia donar-li la volta al marcador va arribar l'expulsió d'Álex Gayà. A partir d'aquest moment van ser els locals qui van veure la possibilitat de guanyar el xoc, davant un rival que també i malgrat la inferioritat numèrica no es va donar per vençut. Malgrat els intents d'uns i altres el marcador ja no es va moure i el partit va acabar en taules.

Els deniers amb el seu empat unit a la victòria aconseguida per la UE Tavernes han perdut el primer lloc de la classificació.

Fitxa Tècnica

Pego CF: Fede, Giménez, Rubén, Frede, Pepe, Borja, Víctor (Gabri, 77 '), José Martí (Mikel, 90'), Cristian Rico, Vicent (Adri, 66 ') i Natxo.

CD Dénia: Álvaro, Céspedes, Àlex Gayà, Nico, Miguel, Ferran, Borja, Panucci, Paco, Josep (Alberto, 60 ') i Renzo (Sito, 72').

gols: 1-0 Cristian Rico Mto.30 i 1-1 Borja Mto. 64.

àrbitre: Gomis Márquez. Va amonestar als locals José Martí, Rubén, Frede, Adri i Cristian; així com al visitant Meretta. Va expulsar amb targeta roja directa al visitant Álex Gayà (70 ').