El CD Dénia torna al camí del triomf brillantment davant la UD Castellonenca (3-1)

15 2018 abril - 20: 20

En una vesprada esplèndida el CD Dénia tornar al camí del triomf d'una forma molt brillant, en guanyar a la UD Castellonense per 3 a 1. Es notava en l'ambient del camp Diego Mena que era tard important per a l'equip, que es necessitava la victòria per no perdre la il·lusió i això es va plasmar sobre el terreny de joc.

La intensitat va ser total en l'onze deniera, des del primer minut es va poder veure que totes les pilotes dividits eren per als homes de Juan Carlos Signes. Els locals van eixir dominant el seu rival i aconseguint acabar les jugades a l'àrea visitant.

Al minut 11 després d'una sèrie de rebutjos, Cristian va encertar a ficar el píe i la pilota va acabar a l'interior de la porteria defensada per Eric. Amb l'avantatge que va suposar el 1 a 0, els groguets van seguir dominant el seu rival. Sergio Poveda va tindre una bona ocasió però la seua rematada va ser tallat per Eric.

El conjunt d'Abel Buades va intentar arribar amb perill sobre l'àrea local però li va costar molt sobrepassar la línia defensiva local. Al minut 35, va ser Luis Domenech amb un xut llunyà que va obligar a Eric a intervenir amb encert. Un minut després va arribar el 2 a 0, en aquesta ocasió va ser Ferran qui es va aprofitar a la eixida d'un corner d'un error defensiu visitant per marcar el gol local.

Després d'aquest gol el control del joc va seguir sent del conjunt de la Marina Alta, que va saber lligar de mans els homes de creació del conjunt de Buades. Es va arribar al descans amb el 2 a 0 i amb l?aplaudiment generalitzat de l?afició que va agrair el bon joc dels seus.

A la segona meitat, els visitants van eixir amb un nou aire, ja que van pressionar més i van obligar al CD Dénia a defensar més a prop de la seua àrea. Al minut 48, Jeffren va ser derrocat per Cristian dins l'àrea i l'àrbitre va castigar als deniers amb una pena màxima. L'encarregat de transformar el penal va ser Clausi, que va posar l'emoció amb el 2 a 1.

El canvi tàctic per frenar Jeffren va ser perfecte

Tres minuts després Jeffren va posar a prova a Tonet amb una rematada que va anar a l'escaire davant el qual va haver de volar per rebutjar la pilota a córner. Va reaccionar bé el tècnic local, ordenant un canvi de bandes, pas Renzo a banda dreta per taponar les entrades de Jeffren i Luis Domenech se'n va anar a banda esquerra. Un moviment que unit a l'expulsió de Castaño al minut 58 va acabar amb la reacció visitant.

Dos minuts més tard Panucci amb un precís cop de cap va posar el 3 a 1. En la següent jugada d'nou Panucci va posar a prova a Eric, que es va estirar per desviar la pilota a córner. El CD Dénia va tindre el partit totalment controlat i hi va haver ocasions clares perquè hi hagués augmentat el marcador. Sergio Poveda va rematar de cap i la pilota va eixir fora per molt poc.

A la recta final del partit, Panucci va estar a punt de marcar en una jugada d'estratègia però la seua rematada va anar a les mans d'Eric. Al minugo 88 César s'anava directe al marc d'Eric i va ser derrocat per Adnan sent l'últim defensor pel que va ser expulsat pel col·legiat.

Al final del partit es va arribar amb una justa victòria deniera que retorna l'equip a zona de promoció d'ascens i sobretot la il·lusió a tots els aficionats. La lectura d'aquesta partit passa per la recuperació d'un onze més normal al qual el tècnic feia servir en anteriors partits ia la conjura que hi ha entre la plantilla i l'entrenador. Tots els gols van ser celebrats amb magnificència i fins i tot hi va haver qui se'ls va dedicar al propi Juan Carlos Signes.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Tonet, Carlos Ribes, Keko, Cristian, Ferran, Molina, Renzo (Jordi 68 '), Luis Domenech, Javi (César71'), Panucci) Josep 87 ') i Sergio Poveda.

UD Castellonenca: Eric, Ramses, Jeffren, Mendoza, Welington (Jesús 68 '), Adnan, Alberto, Clausi (Jordi Penalva 75'), Santi (Castaños 46 '), Manuel Martín i Francesc.

gols: 1-0 Cristian 11 ', Ferran 36', 2-1 Clausi 48 '(Penalty) i 3-1 Panucci 60'

àrbitre: Gascó Araujo, va amonestar amb groga al visitant Clausi i va expulsar per targeta roja directa a Castaño al minut 58 ja Adnan al minut 88.