El CD. Dénia va guanyar al Pego CF. amb un golàs de Panucci (0-1)

30 de març de 2014 - 00: 29

El CD. Dénia va guanyar al Pego CF. (0-1), gràcies a un golàs de Panucci que va executar magistralment un cop franc a la vora de l'àrea al minut 23.

Aquest derbi de la Marina Alta va congregar uns 150 espectadors una cosa que per desgràcia es repeteix diumenge a diumenge als diferents camps del futbol regional. Molts dels assistents arribats des de Dénia, que van patir més de la quanta amb el seu equip.

El partit va començar amb domini clar dels deniers que van eixir millor que els locals al camp. Estar en llocs de descens pesa com una llosa en el conjunt roig i això es va notar. Les primeres ocasions van ser per a l'equip que dirigeix Jesús Moratal. Al minut 17 a la eixida d'un córner, Ferran va rematar de cap i un defensor pegolí va treure en la mateixa línia de gol.

Minuts després va ser Paco qui va estavellar la seua rematada al travesser de la porteria Pegolina. Fins que en el minut 23, Michael va ser enderrocat a la vora de l'àrea. El col·legiat va marcar la falta i Panucci, va llançar magistralment per dalt de la barrera, aconseguint marcar l'únic gol del partit.

Després del gol, el Pego CF., es va deixar anar en el seu joc i va començar a tindre més possessió de pilota. Els rojos van tindre més arribades a l'àrea de Maxi però sense massa perill. Es va arribar al descans amb el 0 a 1 al marcador.

A la represa, el CD. Dénia va cedir la pilota al seu rival, que sense idees i tan sols amb joc directe va aconseguir que els deniers acabessin ficant a defensar en la seua pròpia àrea. Però van ser els visitants els que van tindre les millors ocasions per haver sentenciat el xoc.

Primer va ser Faye que després de driblar per dues ocasions al seu defensor no va poder rematar a porta. Després la va Manu que es va trobar amb una pilota franca dins l'àrea xicoteta però no va saber definir amb encert. El Pego CF, dues ocasions, en la primera va ser una rematada de Rafa Rivera que va obligar a Maxi a desviar a córner.

La segona d'elles, va arribar en el minut 90, quan Paco va haver de treure la pilota en la mateixa línia de gol, en una rematada de Giovanni. Al final del xoc l'equip dianense va sumar tres punts que li permeten seguir en llocs de promoció d'ascens.

Pego CF .: Gómez, Camacho (Borja) 63, Giménez, Iborra, Pepe Pla, Ricardo, Rafa Rivera, Frede (Miquel) 76, Mati (Carles,) 68', Róber i Venti (Giovanni) 60.

CD. Dénia: Maxi, Paco, Àlex, Cristian, Gervasio, Heredia (Carlos Ribes) 55', Panucci, Ferran, Brian (Abou) 92', Michael (Ricky) 66'y Faye (Manu) 64'.

Gol: 0-1 Panucci, min 17.

Àrbitre: Andreu Sabuco, va amonestar amb cartolina groga al local, Camacho i als visitants; Maxi, Paco, Àlex i Heredia.