El CD. Dénia va guanyar a Calp CF. per 1 a 2

25 d'agost de 2014 - 00: 00

El CD. Dénia va eixir airós del xoc que el va enfrontar al Calp CF, al derrotar per 1 a 2.

Va ser un dia important per als aficionats calpins que van acudir al camp municipal de futbol de Calp, ja que van conèixer als jugadors que tenen en la seua plantilla en aquesta temporada. Allí va tindre lloc l'acte de presentació del conjunt verd-. Un cop va concloure la presentació va començar el xoc de pretemporada.

Gabriel Moyano 1 benisser que va marcar a Calp

Els deniers es van mostrar superiors dins el rectangle de joc evidenciant la seua major categoria. El CD. Dénia milita a Preferent i el Calp CF, ho fa a Primera Regional. Això es va plasmar pel que fa al joc d'uns i d'altres.

L'entrenador denier va posar de eixida del que sembla el seu onze base pel que s'ha pogut veure en pretemporada: Maxi va estar sota els pals, amb una defensa formada per Ayoze, Nico, Gervasio i Álex. No va jugar Paco ja que està lesionat.

En la línia medul·lar van estar; Ferran, David Cardona, Mono i Michael, mentre que els jugadors més avançats van ser, Àngel i Ismael. El primer gol de la trobada va arribar en el minut 32, marcat per Mico. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona meitat, molts canvis en les dues formacions i el conjunt deniera que en el minut 79 va tornar a marcar per mediació de Gabri. Dos minuts més tard, va ser el Calp CF, que va marcar el gol de l'honor obra d'Alexis.

Els homes de Jesús Moratal jugarà el seu últim partit de pretemporada, el dimecres enfront del CD. Benidorm un rival del grup IV de Preferent.