El CD. Dénia va ser netament superior al CD. Llosa (2-0)

27 2015 abril - 01: 17

El CD. Dénia va ser netament superior al CD. Llosa al que va vèncer per 2 a 0 en un partit que es va disputar al camp Diego Mena.

Panucci remata de cap

No va ser un partit bonic però els locals ho van fer molt pràctic. Al conjunt de Fernando Mestre només li valia la victòria per seguir somiant amb possibles ensopegades de rivals com el Recanvis Colom o UE. Gandia, per entrar en llocs de promoció d'ascens.

Va sorprendre Maestre col·locant a Gervasio al centre del camp, cosa que no acaba de funcionar però en el que s'entesta el tècnic deniera. El partit es va posar de cara per als locals quan al minut 16 una centrada des de la dreta va ser rematat de cap per Panucci al fons de la xarxa ..

Després del gol, el conjunt "groguet" va cedir terreny a un rival que va poder empatar en una jugada en què Ferran va treure de cap la pilota en la mateixa línia de gol. Va ser l'ocasió més clara per part dels visitants en tot el partit. A la mitja hora de joc, Panucci va estar punt de fer el segon però el porter visitant va ficar una mà prodigiosa i va desviar la pilota a córner.

Un minut després va ser Paco qui va rematar de cap, fent lluir-se al porter visitant. El domini deniera va ser total encara que a l'equip li va tornar a faltar un poc més de futbol i precisió. En l'últim minut de la primera meitat, un error garrafal del porter del CD. Llosa va deixar la pilota morta als peus de Mico qui només va haver d'espentar la pilota al fons de la xarxa.

A la segona meitat, hi va haver molt poc futbol i tot just arribades a les àrees. Les continues interrupcions del joc van impedir que hagués ritme de manera que els aficionats es van avorrir bastant.

Després d'aquesta jornada el conjunt deniera seguix tenint la promoció a quatre punts quan resten dotze per jugar-se. La propera jornada els de Fernando Maestre visitaran a la UD. Tavernes.

Fitxa Tècnica

CD. Dénia; Maxi, Cardona, Álex Gayà (Ismael 27'), Giménez, Paco, Gervasio (Faye 57'), Carlos Ribes(Àngel 62'), Josep, Panucci (Souhe 78'), Ferran i Mono.

CD. Llosa: Iván, Carlos, Emilio (Carles 85'), Piki (Rafeta 87'), Ricardo, Vila, Pachika, Juanvi, Dani, Paco (Terol 54') i Nestor.

gols: 1-0 Panucci Mto. 16 i 2-0 Mono Mto. 45.

àrbitre; González Ferrando, va mostrar grogues als locals; Àlex Gayà, Carlos Ribes i Ferran i al visitant, Pachika.