El CD Dénia cedeix el seu primer punt a casa en empatar davant el CD Xàbia (1-1)

17 de gener de 2016 - 21: 40

El CD Dénia cedeix el seu primer punt com a local a l'empatar davant el CD Xàbia (1-1). Un resultat just pel que es veu sobre el terreny de joc. Hi va haver una part per a cada equip en la primera els deniers van superar al seu rival i van aconseguir marcar. A la segona meitat, el control del joc va ser per als visitants que van anivellar el marcador.

Renzo intenta rematar de cap

En l'arrencada del xoc van ser els deniers qui van tindre el control del joc. Van buscar les entrades per banda i això va crear complicacions a la defensa blanca i roja. La primera ocasió del partit va arribar amb un xut de Panucci que es va estavellar al travesser visitant.

Al minut 19 una pilota morta a l'àrea xabiera ho va aprofitar Paco per llançar un xut col·locat que va sorprendre Juanvi. Aquest gol va fer justícia al millor joc de l'equip local. Amb el pas dels minuts el conjunt que dirigeix Juan Carlos Signes es va anar apagant sobretot al centre del camp. Els visitants van tindre escassa presència a l'àrea local.

A la segona part l'entrenador local va deixar a la caseta a Josep donant entrada a Albert. La intenció era tindre el control al centre del camp, però el seu rival va eixir amb més intensitat. La bona feina de Javi i Pau va ser providencial per a la millora del seu equip.

Els deniers no es van trobar còmodes sobre el camp mentre que el seu rival va anar creixent poc a poc. Al minut 54 Faye va enviar una pilota en profunditat a Dani García que amb un xut creuat va sorprendre el porter local anotant el gol de l'empat a un. A partir d'aquest moment l'equip visitant va saber llegir molt bé el partit i va muntar un bon sistema defensiu. Va intentar sorprendre els locasles enviant pilotes llargues a Faye que va dur el va perillar a l'àrea defensada per Maxi.

A l'equip local li va faltar futbol per trencar el bon treball defensiu del seu rival tot i que a la recta final del xoc per empenta va arribar a la porteria defensada per Juanvi. No hi va haver grans ocasions de gol i el partit va acabar amb l'empat a un al marcador.

Tots dos tècnics van donar per just el marcador final, el CD Dénia seguix com a líder de la categoria mentre que el CD Xàbia malgrat la seua empat descendeix un lloc a la classificació.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Maxi, Álex Gayà, Nico, Carlos Ribes, Gervasio, Panucci, Paco, Josep (Alberto 46 '), Ferran (Céspedes 74'), Renzo (Pintxo 60 ') i Borja.

CD Xàbia; Juanvi, Ens, Aldo, Iborra, Hassam, Pau, Toni (Rubén Ortolà 62 '), Javi, Faye, (Marc 90'), Dani García (Pablo 84 ') i Dino (Carrió 72').

gols: 1-0 Paco Mto. 19 1-1 Dani García Mto. 54.

àrbitre; López Herrero, amonestat els visitants; Iborra, Javi, Carrió, Dino i Pau.