El CD Dénia va aprofitar els regals defensius del CE El Vergel per vèncer per 0 a 4

24 d'agost de 2018 - 07: 59

En el penúltim assaig que Diego Miñana va realitzar amb el CD Dénia, Va aconseguir derrotar el CE Verger per 0 a 4. Va ser una trobada dels molts que es juguen durant la pretemporada entre dos equips als que separen dues categories. De eixida l'equip local va eixir amb moltes ganes i molt motivat en tindre al davant un equip punter de Preferent.

Això va fer que el joc estigués molt equilibrat, ja que els locals van sotmetre a una forta pressió a la línia de creació deniera. De fet la primera clara ocasió la van tindre ells, però la falta de definició davant el porter Maxi, va impedir que el gol pugés al marcador.

Als homes de Miñana els va costar enllaçar joc, es fet a faltar la profunditat per la banda i l'home més avançat el CD Dénia, Guerrero, va passar totalment desapercebut davant la falta d'assistències dels seus companys.

En aquesta trobada, Santafé va actuar de pivot per davant de la defensa però no va aconseguir que la pilota sortís jugat amb fluïdesa i això ho va notar el conjunt groguet que amb prou feines va tindre presència a l'àrea local. Les seues arribades van ser a través de faltes laterals o en serveis de cantonada.

Verger no va desentonar i va demostrar ser un bloc que si treballa igual que davant el CD Dénia, serà un rival a tindre en compte en el seu grup de Segona Regional. Va aguantar molt bé la primera meitat i va aconseguir anar-se'n al descans amb el marcador d'empat a zero.

Van arribar els regals defensius locals

A la segona meitat, tots dos preparadors van optar per refrescar als seus equips amb els canvis i aquí va ser on els visitants es van mostrar superiors. Les forces locals van ser minvat i la línia medul·lar local ja no va tindre forces per evitar que els deniers sortissin amb la pilota jugada.

El primer gol va arribar al quart d'hora, en una pilota per banda esquerra que va ser rematat al segon pal per Panucci, aconseguint obrir la llauna. Aquest gol va acabar per desinflar al conjunt local que es va veure desbordat per un equip que va demostrar estar millor en el pla físic.

A poc a poc el CD Dénia va anar arribant amb més claredat a l'àrea local, i Javi va resoldre molt bé un regal del central local que li va lliurar una pilota a la vora de l'àrea que el jugador groguet va resoldre anotant el segon gol del seu equip.

Minuts més tard va arribar el tercer, de nou obra de Javi que amb un bon xut va allotjar la pilota a les malles de la porteria local.

L'últim gol va arribar en una bona jugada de Carlos Ribes, Que va arrancar en posició correcta per servir una pilota franca perquè Ferran tanqués el compte golejador deniera.

En resum un partit que va estar comxicotet en la primera meitat però on les errades defensives locals van acabar per sentenciar el marcador a la segona part.

Ara al CD Dénia li resta únicament jugar contra l'Hèrcules CF, en el que serà la presentació de l'equip davant la seua afició. De fet serà el partit que es jugui el dilluns, el primer que disputarà l'equip de Diego Miñana al camp Diego Mena.