El Calvari Benidorm va ser superior al CD Dénia (1-2)

10 d'agost de 2019 - 09: 41

El conjunt del Calvari Benidorm va ser superior al CD Dénia al que va vèncer per 1 a 2 en el xoc amistós disputat al camp Diego Mena. En una vesprada de sufocant calor, les dues formacions van saltar al terreny de joc buscant sensacions positives després del seu treball de pretemporada.

El partit es va iniciar de poder a poder, amb dos equips incisius que van exercir molta pressió a la línia medul·lar i sobretot cada vegada que l'esfèric anava cap a les bandes. La consigna del tècnic local, Manuel Esteban, va ser clara: intentar robar la pilota i buscar una eixida ràpida a través de Santafé. Al principi les coses van eixir força bé a l'equip de la Marina Alta, hi va haver alguna arribada sobre el marc visitants, però sense massa perill.

El conjunt de la capital de la Marina Baixa, que dirigeix ​​Antoni Villaescusa, amb el pas dels minuts i després aplacar l'ímpetu local, es va anar apoderant de la pilota i va buscar més profunditat en el seu joc. Excepte algun error comptat de la parella de centrals locals, poc més va fer en Calvari Benidom en atac.

En un d'aquests desajustos defensius va arribar el primer gol de la trobada després d'una bona jugada per la banda esquerra. Aquest gol va molt malament en el conjunt que dirigeix ​​Esteban, que va estar diversos minuts a mercè del seu rival, sense aconseguir tindre la pilota. Els nois que dirigeix ​​Antonio Villaescusa van tindre alguna que una altra ocasió per haver augmentat el seu avantatge, però es va arribar al descans amb el marcador de 0 a 1.

A la segona meitat molts canvis en uns i altres, amb un conjunt local que de la mà de Santafé va passar a dominar el partit. El migcampista valencià es va carregar l'equip a l'esquena i va dirigir amb mestria a la resta de companys. El major dèficit que va mostrar en aquest partit el conjunt de Estaven va ser la falta de davanters finalitzadors de jugades.

Quan millor estava jugant el CD Dénia va arribar el segon gol per als visitants, en un altre error defensiu. Els dos tècnics van seguir fent canvis per tal de donar minuts a tots els jugadors. Els locals només van arribar amb cert perill a través del llançament de cops francs a la vora de l'àrea. Santafé ho va intentar en un parell d'ocasions i Dani García va fer el mateix, però es van trobar amb una feliç resposta de part del porter visitant.

A la recta final del xoc, durant una bona jugada per la banda dreta, Dani García va posar perfectament una bona pilota al segon pal, on Roberto Navarro de cap va marcar el gol de l'honor per als deniers.

En resum, nou assaig per a Esteban i els seus nois on va quedar en evidència que l'equip necessita un golejador alhora que algun reforç en defensa. Es veu que en aquest xoc, és un bloc aguerrit que malbarata molta força però, precisament per això, quan arriba als metres finals no té encert en la definició.

Per cert, hi va haver una bona resposta de públic que es va acostar a veure el partit tot i la forta calor que va fer al superar-se els 30 graus.

L'equip tornarà dilluns a la feina i el seu pròxim partit serà el dimecres visitant el camp Germans Albiol de Vilamarxant, equip de Tercera Divisió que dirigeix ​​Tatín, pare de Santafé.