El AutoDénia Motors li fa una 'maneta' a l'Calp

16 de setembre de 2014 - 08: 48

Dissabte passat es va disputar el quart partit de pretemporada de l'AutoDénia Motors, que visitava Calp amb molta precaució, ja que es tracta de l'actual subcampió de la categoria, a més que els deniers viatjaven amb baixes importants.

La trobada va començar amb domini del joc i d'ocasions per part del Autodenia Motors que tres vegades consecutives es va plantar sol contra el porter, però no va saber acabar amb encert l'acció. Als 4 minuts de joc, Curro de cop exterior feia el 0 a 1.

Tot seguit en una bonica combinació entre Tarin i Juanjo, aquest últim a porta buida, aconseguia el 0 a 2. Les poques vegades que s'aproximaven els jugadors calpins eren neutralitzades per una bona defensa o per bones actuacions de Sergi.

Les ocasions i el bon joc seguien arribant i fruit d'un penal que li van fer a David, aquest mateix cap al tercer. Després d'una bona jugada individual Blai feia el quart abans del descans.

A la reanudacion el domini en el joc dels jugadors de Dénia seguia però no es veien tantes ocasions.En una jugada d'estratègia Blai cap al cinquè gol. Arran del gol la intensitat en el joc de l'equip AutoDenia Motors va baixar i van començar a arribar amb un poc de perill els jugadors calpins.

A falta de 5 minuts per a l'acabo de partit el Calp Fs. va treure el porter jugador, però una bona defensa i alguna parada de mèrit de Roque van fer que no aconseguissin cap gol. Només en l'últim minut, en una badada van marcar el gol de l'honor i acabava el partit amb el resultat de 1-5.