L'Acte Dénia Motors seguix sense guanyar fora de casa en caure a Ibi per 3 a 1.

26 de març de 2014 - 00: 00

El Acte Dénia Motors seguix sense guanyar els seus partits de fora de casa. En l'última jornada disputada va caure a Ibi per 3 a 1, en un xoc que pertany a la lliga a Tercera Divisió de futbol sala.

Els deniers van afrontar el xoc amb moltes baixes per lesió. A la banqueta junt al tècnic únicament hi va haver dos jugadors. Les rotacions van ser escasses en tindre només dos canvis.

El xoc va començar malament per als interessos deniers ja que abans de complir-se el primer minut ja havien encaixat el primer gol. Els deniers van reaccionar bé i van disposar d'algunes ocasions però els va faltar encert.

Quan millor estava jugant l'equip que entrena Nata Grimalt va arribar un nou gerro d'aigua freda. L'equip local va robar una pilota i va sorprendre a una despoblada defensa. Va ser el 2 a 0 resultat amb què es va arribar al descans.

Va començar la segona part amb el mateix patró que la primera, el Dénia esperant al seu rival en el seu camp i Ibi dominant la possessió de la pilota. A falta de 15 minuts l'Acte Dénia Motors, va optar per treure porter jugador. Amb això va tindre més possessió de pilota.

La tàctica va ser encertada i Álex Pla de molt lluny, va marcar un bon gol escurçant el marcador (2-1). El joc va seguir igual, i cada equip va disposar de diverses ocasions que no van materialitzar.

A falta de 3 minuts Nata Grimalt va tornar a treure el porter jugador i anar a pel seu rival, però a falta de 10 segons per al final Ibi va aprofitar el cansament de l'equip visitant i va aconseguir el 3 a 1.