L'Acte Dénia Motors seguix ferm en vèncer a Albatera per 2 a 3

23 de novembre de 2014 - 13: 12

La vuitena jornada de la lliga de Tercera divisió nacional de futbol sala en el seu grup XV, ens va deixar el vuitè triomf del Acte Dénia Motors, En aquesta ocasió a la pista del Albatera FS., Per 2 a 3.
.
Partit Albatera-Auto Dénia Motors

Els deniers van saltar al terreny de joc, concentrats des de l'inici. El seu tècnic, Raúl Gil, Va disposar d'inici d'una defensa molt profunda i agressiva, que va dificultar la eixida de pilota dels locals. En atac es va buscar la mobilitat dels jugadors i això crec molts dubtes a la defensa del Albatera.

Els minuts van anar passant i els visitants van crear les seues primeres ocasions de gol. Juanjo en sengles oportunitats davant el porter local no va aconseguir batre-ho. Els locals amb tirs llunyans o en alguna jugada d'estratègia van posar en perill la porteria del seu rival.

El domini en el joc va estar en les botes dels jugadors deniers. Jorge Llopis va tindre una clara ocasió que no va encertar a materialitzar. Després va ser Tarin, qui ho va poder fer, però tampoc va estar afortunat en la seua rematada. Al minut 8, Jaén, va aconseguir el primer gol deniera, en culminar una bona jugada col·lectiva.

Un gol que crec dubtes en el conjunt local, però els deniers no van saber aprofitar aquests minuts de desconcert del seu rival. Va ser el Albatera FS, qui va aconseguir en una jugada aïllada, amb un xut llunyà, el gol de l'empat a un.

Els jugadors del Acte Dénia Motors, Es van sobreposar tornant a agafar el comandament del partit, ia mostrar el seu bon joc. Al minut 18, Curro de tret a la vora de l'àrea, va fer el 1-2 amb el qual s'arribaria al descans.

A l'inici de la segona part, tot va funcionar molt bé per als deniers, sent els amos de la pilota i creant ocasions. Al minut 2, Curro, després d'una bona combinació va marcar el 1-3. A mesura que transcorria el partit, el control sobre el mateix va ser patent, però unes vegades per errors de finalització i altres per la bona actuació del porter local, el marcador no es va moure.

Els jugadors de l'Acte Dénia Motors, van ser carregant-se de faltes, algunes molt rigoroses. Al minut 13, els deniers van ser sancionats amb un doble penal, encara que el seu llançament eixiria desviat de la porteria ben defensada per Andoni. Un minut més tard, després d'un mal ajust defensiu, els locals van fer el seu segon gol. L'emoció amb el 2 a 3 es va fer present en la pista de joc.

L'equip que dirigeix ​​Raúl Gil, va saber mantindre el control de la pilota i jugar amb el temps i el marcador, per arribar al final amb una nova victòria per 2 a 3. Un resultat ajustat que no va reflectir l'enorme superioritat dels deniers sobre la pista de joc.

Dissabte que ve, l'Acte Dénia Motors, rebrà al pavelló municipal de Dénia, a les 18.00 hores al CFS. Alfàs, tercer classificat i equip difícil que intentarà acabar amb la bona ratxa dels deniers, que fins ara han guanyat tots els partits que han disputat.