L'Acte Dénia Motors no va poder guanyar el CFS. Castalla (4-5)

29 de març de 2015 - 00: 15

No va poder ser i el Acte Dénia Motors es va quedar amb la mel als llavis, en caure a casa davant el CFS. Castalla per 4 a 5. Als deniers els van sobrar dos segons per haver cantat la victòria com a campió del grup XV de Tercera Divisió.

Acte Dénia Motors davant el Castalla

El pavelló municipal de Dénia va registrar un ple històric. El públic va respondre en massa, i el partit va revespradar el seu començament en 15 minuts fins que tots els assistents van estar perfectament situats a les grades. Hi va haver gent als passadissos i els més joves es van situar darrere d'una de les porteries, asseguts a terra.

De eixida, es va notar que els locals jugaven molt pressionats. La precipitació va fer que el joc no tinguera continuïtat. Els visitants bé al darrere i sempre eixir amb molt perill. A la primera contra, el Castalla va marcar el 0 a 1. Un gol que va arribar en el minut sis. A partir d'aquest moment, els dubtes es van accentuar en l'Acte Dénia Motors, que acabo desesperant en el seu joc.

Al minut 13, segona contra visitant i bell gol de vaselina el 0 a 2 emmudir el pavelló. Un minut més tard les coses encara es van posar pitjor, ja que l'Castalla va marcar en una altra contra el 0 a 3. Els deniers es van aconseguir alçar d'aquesta gran llosa que tenia i en el minut 16, Jorge Llopis marcar el 1 a 3, retornant al seu equip al partit. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

Públic celebrant el gol local

A la segona meitat només hi va haver un equip sobre el camp, i va ser l'Acte Dénia Motors. Al minut 6, David Jaén va posar el 2 a 3. El públic es va ficar també en el partit i va començar a portar a coll als seus. Un minut més tard, Robert Naranjo d'un gran xut, va aconseguir l'empat a tres.

Quan millor estava jugant el conjunt de Raúl Gil, El Castalla va aconseguir de nou sorprendre en una gran contra i pusó el 3 a 4 al marcador. Restava poc temps, i els locals van seguir bolcats sobre la porteria de l'Castalla. El porter visitant va realitzar unes quantes intervencions que van salvar al seu equip.

Es va entrar en l'últim minut i les coses es van complicar, Andoni, el porter local va jugar molt avançat buscant guanyar superioritats però el gol no arribava. A falta de 12 segon, Jorge Llopis va llançar un córner, un defensor va tocar la pilota feia la seua pròpia porteria. Va ser l'empat a quatre i aquest resultat valia un títol de lliga. Però, a falta de dos segons per al final, una pilota, que els locals van demanar fora de porteria, l'àrbitre va marcar corner. Es va llançar i en el segon pal, un jugador de l'Castalla completament sol va marcar el 4 a 5. No hi va haver temps per a més i la derrota va provocar la desil·lusió dels locals.

Els deniers celebrant el quart gol

No s'ha pogut cantar victòria, i ara tot queda en mans del Nova Elda FS., Que juga aquest diumenge a les 11: 15 hores a la pista del Bimil-lenari FS, a Elx. Els eldenses necessiten imperiosament la victòria tot el que no siga guanyar li donaria el títol de lliga als deniers. Fins que hi ha vida hi ha esperança i tot pot ocórrer en aquest emocionant final de lliga.