L'Acte Dénia Motors va encaixar una severa derrota a Castalla (6-1)

22 de desembre de 2014 - 17: 04

L'expedició del Acte Dénia Motors va tornar del seu viatge a l'pavelló municipal de Castalla cariacontecida per la severa derrota que va recollir davant el CFS. Castalla per 6 a 1.

El xoc va començar amb els dos equips embrancats en una dura lluita per portar les regnes del joc. A poc a poc van ser els homes que dirigeix Raúl Gil qui van prendre la iniciativa. Com a premi al seu domini va arribar, al minuts 07:00, el primer gol i únic dels deniers. Curro va ser sortejant contraris i va executar una magistral vaselina sobre la eixida del porter, que va culminar Jaén de cap allotjant la pilota dins de la porteria local.

Partit CFS. Castalla- Acte Dénia Motors

Amb el gol en contra, van ser els locals els qui van intentar aconseguir ràpidament el marcador. El bon treball defensiu de l'Acte Dénia Motors li ho va impedir malgrat que el tècnic del Castalla va optar per posar porter jugador. Els deniers van eixir en ràpids contraatacs tenint opcions per augmentar el seu avantatge, però la falta d'encert en la rematada va impedir.

A falta de tres minuts per arribar al descans, el CFS. Castalla va aconseguir empatar, després d'una sèrie de rebots que els van afavorir, acabant la jugada amb la pilota dins la porteria deniera. En l'últim minut del primer període, Jorge Llopis va llançar un fort xut que després estavellar-se al travesser, no va voler entrar. El pot de la pilota segons els col·legiats va ser en la mateixa ratlla i no van donar validesa al gol. Amb aquesta jugada es va arribar al descans.

A la segona meitat, els jugadors locals van prémer l'accelerador, van pujar el seu nivell de pressió davant d'uns àrbitres molt condescendents en algunes accions. L'atac del Castalla va seguir sent amb porter jugador obligant als homes de Raúl Gil a un gran desgast físic.

Al minut 11 una sèrie d'errors defensius per part de l'Acte Dénia Motors van provocar que l'esfèric acabés dins la seua porteria impulsat per un jugador deniera. Malgrat veure per sota en el marcador, els homes de Gil van continuar mostrant un bon joc però van xocar davant un bon sistema defensiu del seu rival.

En ple domini visitant, el Castalla va robar una pilota a mitja pista, en una acció clara de falta no assenyalada pels àrbitres i va aconseguir ampliar el seu avantatge marcant el tercer gol. Un gol que va obligar a l'entrenador de l'equip de la Marina Alta a demanar temps mort.

Mentre Raúl Gil donava instruccions als seus jugadors, els àrbitres van visitar la zona de banqueta i d'una forma provocadora van amonestar per dues vegades a Curro, pel que va ser expulsat ja Juanjo.

Aquesta acció va treure del partit als jugadors de l'Acte Dénia Motors que es van descentrar a la recta final del xoc encaixant tres gols més. Malgrat aquesta derrota davant el segon classificat, els deniers seguixen com a líders del grup amb tres punts d'avantatge sobre el CFS. Castalla. Ara tenen vacances i l'equip tornarà als entrenaments dilluns 29.