L'Acte Dénia Motors va caure en el partit d'anada davant del CD. Múrcia (3-2)

05 de maig de 2015 - 00: 02

Gran partit i derrota per la mínima per al Acte Dénia Motors en el partit d'anada de l'eliminatòria per l'ascens a 2ª B que el va enfrontar al pavelló de Múrcia al CD. Múrcia. El partit va finalitzar amb 3 a 2 per al conjunt pimintonero.

Equip de l'Acte Dénia Motors a Múrcia

Els deniers van viatjar a Múrcia, amb les idees molt clares i després de la sorpresa de l'aparellament davant un rival totalment desconegut, i amb les múltiples baixes per sanció, van afrontar un partit molt seriós i disciplinat. És una eliminatòria que tenia partit de tornada i això va propiciar que es jugués amb molt de cap.

El partit va començar, amb els murcians, molt ben col·locats i amb moltes ganes, encara que poc a poc van anar tancant, basant el seu joc a la contra. El control de la pilota va ser dels visitants, amb un joc molt dinàmic, que va fer córrer l'esfèrica amb molta fluïdesa. A aquest domini li va faltar profunditat i rematada.

Al minut 9 de partit i després d'un xut exterior mal aclarit va arribar el 1-0 per als locals. Un gol que no canviaria la tònica del partit, ja que va ser l'Acte Dénia Motors, qui continu amb el domini del partit tot i que sense aconseguir materialitzar ocasions de gol. Al minut 18, va arribar el segon gol dels murcians en aprofitar un rebuig. Amb el 2 a 0 es va arribar al final de la primera part.

Jugadors deniers saltant a la pista murciana

Després del descans el conjunt deniera va eixir totalment convençut de poder donar la volta al partit i així en el minut 1 va ser Jaén qui resolia una bona jugada amb un cop de taló que va suposar el primer gol deniera. En la següent jugada, Curro va anotar el segon i va igualar el partit a dos. A partir d'aquest moment, van ser els deniers qui van tornar a tindre el control del joc. L'esforç físic es va deixar notar en l'Acte Dénia Motors que no va tindre la profunditat de banqueta d'altres ocasions.

Els murcians van arribar amb millor físic a la recta final del partit i ajudats per la seua afició van buscar el gol de la victòria i van posar porter jugador. A falta un minut per al final va arribar el gol de la victòria per als locals.

Ara, l'Acte Dénia Motors ha de remuntar un gol en el partit que es disputarà el dissabte a les 19 hores al pavelló municipal de Dénia. Una trobada que és una autèntica final i on el suport de l'afició deniera ha de ser clau per resoldre aquesta eliminatòria i aconseguir la fita històrica de l'ascens a la Segona Divisió "B".