L'Acte Dénia Motors referma el liderat en guanyar a Ibi (2-5)

23 de febrer de 2015 - 00: 00

Eixida complicada la que tenia el Acte Dénia Motors, En la visita a la localitat d'Ibi, on l'esperava un bon equip en un camp sempre difícil per a l'equip dianense. El conjunt que dirigeix Raúl Gil es va imposar per 2 a 5 i va aclarir dubtes.

Moment de l'Ibi-Auto Dénia Motors

Els jugadors conscients del que es jugaven, van eixir concentrats i amb moltes ganes des del xiulet inicial. Aviat començarien a arribar les primeres ocasions, gràcies a un joc ràpid i de constants moviments. Els locals amb la intenció de jugar la pilota sempre des del darrere, es van veure superats per la pressió deniera, aconseguint moltes pilotes a la primera de pressió.

Al minut 6, i després d'una jugada d'estratègia va ser Jorge Llopis qui va treure un córner i Rober al segon pal va posar el 0-1 al marcador. el Acte Dénia Motors no sota la seua intensitat i al minut 9, va ser novament Rober qui després d'una jugada combinada, va marcar el 0-2.

Els locals van pujar llavors les seues línies i un minut més tard van aconseguir fer el 1-2, després del llançament d'una falta des de la vora de l'àrea. A la contra van arribar més ocasions per als locals, però el control del partit va ser per als deniers, que van arribar al descans amb el marcador de 1-2.

Després del descans, L'equip d'Ibi van aconseguir que l'Acte Dénia Motors, baixés la defensa i van disposar d'alguna ocasió aïllada, però va ser la contra deniera qui porto més perill i així en el minut 4 i després de guanyar una cursa al defensor, Jorge Llopis va driblar al porter i va materialitzar el 1-3.

Dos minuts més tard i després d'un error de marca va arribar el 2-3 per als locals. L'Acte Dénia Motors, no es va enfonsar i va continuar fent el seu futbol, ​​i unes vegades amb Blai de pivot i altres amb ràpides contres, van aconseguir generar ocasions de gol. Així en el minut 10 va ser Juanjo qui de cap i després del rebuig del porter local, va anotar el 2-4.

Els jugadors d'Ibi, en veure que no podien amb el joc visitant, van decidir jugar-se-amb porter jugador, faltant set minuts per al final. El partit entrava així en una incertesa total, amb un equip totalment bolcat a la porteria rival i un Acte Dénia Motors, amb una defensa contundent i amb una porteria ben defensada per part de Cèsar que va aconseguir tallar totes les pilotes que van arribar entre els tres pals .

A falta de dos minuts per al final, Jorge Llopis va robar una pilota i amb un bon colpeig des del seu camp va fer el cinquè i definitiu gol del partit. Amb el resultat de 2-5 va finalitzar un bon partit i una important victòria per l'Acte Dénia Motors que deixo la sensació de seriós aspirant a la victòria final amb la unió i l'esforç de tota la plantilla i que va rebre com a premi la notícia de la derrota del segon classificat a casa del Horadada CFS per 5-3.

Salutacions entre l'Ibi i l'Acte Dénia Motors

Amb la victòria i després dels resultats de la jornada, el conjunt deniera referma el seu liderat i amplia la seua distància sobre el segon classificat, que passa a ser el Nova Elda a 6 punts.

La setmana que ve, hi ha una aturada a la lliga que no torna a reiniciar fins dissabte 7 de març, on l'Acte Dénia Motors, rebrà al pavelló municipal de Dénia a les 18 hores al RCD. Albatera, partit molt important, tenint en compte que només resten quatre jornades per a la finalització de la lliga regular.