Dos títols de campions de la Lliga Valenciana per al Dénia Bàsquet Club

03 d'octubre de 2016 - 12: 22

Aquest cap de setmana es van disputar les finals de la Lliga Valenciana al pavelló municipal de Cocentaina. El balanç d'aquesta cita per al Dénia Bàsquet Club va ser de notable. De quatre equips finalistes va aconseguir que dos tornessin a la Marina Alta amb el títol de campions. L'equip sènior zonal masculí i el júnior femení.

Dénia Bàsquet júnior Femení

Les júniors deniers van aconseguir el títol després de vèncer a la final a el L'Alfàs PN Serra Gelada per 68 a 52. L'equip groguet va dominar des del salt inicial el partit gràcies a la intensitat mostrada en defensa. El conjunt de la Marina Baixa no va trobar solucions per atacar la defensa deniera i poc a poc els avantatges es van anar ampliant. A la recta final del xoc les joves jugadores del Dénia Bàsquet van saber controlar la renda adquirida per guanyar el partit amb una diferència de 16 punts. A més de guanyar el trofeu a nivell col·lectiu la jugadora, Sofia Salazar, es va emportar el de millor jugadora de la final.

Dénia Bàsquet Junior Zonal

L'altra alegria per al club deniera va arribar gràcies al triomf de l'equip sènior masculí zonal que es va imposar a la final al CB Pego per 55 a 50. Els xavals que dirigeix Andrés Ponce van haver de donar-ho tot per doblegar un rival que els va posar en dificultats durant algunes fases del partit. Els deniers van començar molt bé el xoc però els pegolins van trobar la manera d'aturar l'atac del seu rival i això va provocar molts dubtes en els jugadors del Dénia Bàsquet. L'equip de Ponce va saber reaccionar molt bé en l'últim quart per aconseguir un triomf merescut i treballat, davant un digne rival que va lluitar fins a l'últim segon per intentar revertir el marcador. El jugador denier, Ximo Siscar, es va endur el trofeu al millor jugador de la final.

Dénia Bàsquet Sènior

El Dénia Bàsquet que no va poder portar-se el trofeu de campió va ser l'equip sènior masculí especial que va caure en la final davant el Meridià Fundació Lucentum per 57 a 71. Els deniers van cedir davant un rival que els va superar a partir del segon quart. Al descans es va arribar amb avantatge alacantina per dotze punts (38-26). En els dos següents quarts els intents per escurçar l'avantatge dels nois que dirigeix ​​Jesus Pantojo van ser inútils i al final la diferència es va ampliar.

Igual sort va córrer l'equip júnior masculí especial que va ser derrotat pel L'Alfàs de Pi PN Serra Gelada per 96 a 56. La diferència física entre tots dos contendents va marcar el desenvolupament de el partit. Els de la Marina Baixa han construït un equip per estar en el Campionat d'Espanya, comptant amb jugadors becats de diferents procedències, Senegal, Macedònia, Regne Unit. És un equip d'una altra dimensió i filosofia absolutament diferent de la de l'combinat deniera.