Dues regatistes del CD Marina el Portet pugen al podi en la Fórmula Kite Spain Sèries a Conca

15 de juny de 2019 - 00: 25

Dues regatistes del Club Esporteu Marina El Portet, el valencià Àlex Climent i el denier Kiko Peiró, han estat en el pantà d'Alarcón, a Conca, per competir durant tres dies al circuit Fórmula Kite Spain Sèries que es va disputar a principis de juny. Els dos regatistes van pujar al podi. Climent va ser campió, mentre que Peiró va aconseguir el bronze.

Aigües planes i un vent constant es van convertir en condicions ideals per a la pràctica d'aquesta disciplina de vela que està pròxima a convertir disciplina olímpica. al Fórmula Kite Spain Sèries Alarcón 2019 van participar 23 regatistes nacionals i internacionals.

El regatista valencià suma al seu palmarès de vigent campió nacional la victòria de la Formula Kite Spain que li va valer per rebre un xec valorat en 400 euros, entre d'altres obsequis. Climent va aconseguir cinc primers llocs i un quart que el van portar als més alt del podi.

Per la seua banda, el jove Kiko Peiró de 16 anys va volar sobre les aigües del pantà, sent un dels regatistes més veloços de la jornada, que unit a una estratègia ben marcada li va servir per signar dos segons llocs, 3 tercers i un quart, que el posicionen en la quarta posició de la general de les Formula Kite Spain Series. Peiró es va dur a més un premi de 100 euros.