Doblet del Llevant UD al XVI Torneig de Nadal Ciutat de Dénia

09 de desembre de 2015 - 00: 00

Els equips del Levante UD de categoria benjamí i aleví van ser els triomfadors del XVI Torneig de Nadal Ciutat de Dénia que es va celebrar al camp Rodat.

Equips del Llevant UD celebrant els triomfs

En un gran ambient es va disputar aquest torneig de pedrera de futbol 8 amb unes grades totalment plenes d'un públic molt entusiasta que ànim als nens i nenes participants.

En la primera fase del torneig que es va disputar en la jornada matinal a la categoria aleví van aconseguir el pas a les semifinals, el Vila-real, Elx, València i Llevant UD. Mentre que en categoria benjamí els semifinalistes van ser, FB Dénia, Vila-real CF, Llevant UD i València CF.

La jornada vespertina va començar amb la disputa de les semifinals. En alevins Vila-real CF i Llevant UD van empatar a zero i va passar el conjunt granota a la final. Mentre que en l'altra l'Elx CF va guanyar al València CF per 2 a 0.

En categoria benjamí el València CF va vèncer al FB Dénia per 1 a 0 i el Llevant UD va derrotar al Vila-real CF per 3 a 1.

FB Dénia Benjamí

Posteriorment es van jugar els partits per establir la classificació final. Cal destacar el gran partit que van disputar en benjamins el FB Dénia i el Vila-real pel tercer i quart lloc amb triomf final per als deniers per 2 a 1.

El torneig va concloure amb la disputa de les dues finals, en benjamins el Llevant UD va vèncer al València CF per 3 a 0. Mentre que en alevins, el Llevant UD es va imposar a l'Elx CF per 3 a 1.

El teló a aquesta festa del futbol de pedrera es va tirar amb el lliurament dels trofeus que va comptar amb la presència d'Hugo Monserrat el jugador denier cadet del Reial Madrid que va ser juntament amb el regidor Óscar Mengual els encarregats de lliurar els trofeus.