Doble victòria per al Paidos-F.Fernández en la lliga juvenil

12 2016 abril - 00: 00

El cap de setmana va ser molt ben aprofitat pel conjunt del Paidos-F.Fernández ja que va aconseguir dues victòries en els dos partits que va jugar.

Pinya dels juvenils del Paidos abans d'un partit

Dissabte va rebre al pavelló deniera la visita del CD Carrus al qual va derrotar per 7 a 3 en un xoc on els deniers van ser els clars dominadors. El tècnic local, Raúl Gil, Va optar per ordenar als seus nois una pressió prop de la porteria rival. La tàctica li va venir molt bé ja que en dos pilotes recuperades van aconseguir dos gols. El primer el va anotar Lucas després d'una gran assistència d'Álvaro. El segon gol el va marcar Pau en culminar una bona jugada.

L'únic sobre la pista va ser el col·legial que va disposar de diverses ocasions per haver ampliat el seu avantatge. No obstant això, la falta d'encert va ser clau perquè no ho aconseguissin. Va ser a la recta final de la primera meitat quan Pedro va anotar el 3 a 0. Segons abans d'arribar al descans en una badada defensiva dels visitants van col·locar el seu primer gol en el seu marcador.

En l'inici de la segona meitat els locals van pujar el ritme de joc per deixar sentenciat el partit. Els gols de Lucas, Álvaro i David van deixar el camí franc per al triomf de l'equip de Raúl Gil. Els últims minuts de la trobada van ser un cercavila que li va venir millor als visitants que van maquillar el marcador. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el marcador de 7 a 3.

Victòria a Benidorm per 4 a 5

Un dia després l'equip col·legial es va desplaçar a Benidorm on va sumar una nova victòria en guanyar per 4 a 5.

Els locals van començar amb molta empenta i amb pilotes llargues van sorprendre la defensa col·legial que als 8 minuts ja perdien per 2 a 0. Els col·legials van agafar el ritme de joc i van pujar la intensitat i Álvaro Escrivà va aconseguir reduir distàncies. En una contra l'equip de la Marina Baixa va tornar a agafar una renda de dos gols en fer el 3 a 1.El deniera, David de tir exterior va retallar l'avantatge en marcar el 3 a 2, resultat amb què es va arribar al descans.

A la primera jugada de la segona part els locals van fer el 4 a 2. El joc va seguir amb domini deniera però sense crear ocasions de perill. Al minut 15, Raúl Gil, pusó en pista el porter jugador i David va tornar a marcar per al Paidos. Tot seguit Álvaro Escriva va empatar el xoc ia falta de 2 minuts per al final, Álvaro Granados va aconseguir el definitiu 4 a 5.

Amb aquests dos triomfs el conjunt del Paidos-F. Fernández seguix ocupant el tercer lloc en la classificació i ara ja prepara el seu pròxim compromís que seran visitant la pista de l'Hèrcules Sant Vicent.