Doble victòria per a l'equip sènior autonòmic del Dénia Bàsquet

22 de gener de 2019 - 10: 53

Els nois que dirigeix ​​Bernardo Sanz van aconseguir dues victòries consecutives aquest cap de setmana. La primera, a la pista del NB Alcoi per 66 a 77. Aquest triomf va ser aconseguit davant un equip que va comptar amb alguna novetat respecte al de la primera volta a Dénia en un intent per eixir de la zona de descens que actualment ocupen.

Els deniers van jugar a un bon nivell, treballant amb molta seguretat a prop del cèrcol on van dominar, i decidint des del perímetre en els moments clau del compromís. D'aquesta manera es va acabar obtenint un valuós triomf que ha d'ajudar els de la Marina Alta a guanyar en tranquil·litat i confiança. El pitjor del xoc va ser la lesió de Rubén Velázquez, que el farà perdre algunes de les properes setmanes de competició.

Un dia després el conjunt denier va jugar al pavelló Joan Fuster, On va vèncer amb claredat al CB Guardamar per 75 a 43. El conjunt de Guardamar es va presentar amb només sis jugadors per a la disputa del partit, el que unit a una arrencada excepcional dels locals (14-0) va fer que el partit quedés pràcticament encarrilat des del seu inici.

Els visitants mai van abaixar els braços i això va fer el partit interessant, ja que es va haver de competir cada un dels quarts per evitar la seua aproximació aprofitant molt bé tots els jugadors els minuts de què van disposar per aconseguir anar augmentant l'avantatge fins al final de mica en mica.

Un altre dels equips que va aconseguir vèncer va ser el sènior masculí de 1ª Zonal al imposar-se al CB Benigànim per 73 a 63.

Durant la primera part, el gran encert des de la línia de 6,75 amb ni més ni menys que deu triples anotats en aquests dos primers quarts, va permetre als deniers arribar amb dos punts d'avantatge al descans. Però sobretot poder estar en el partit davant la tancada defensa visitant i la major capacitat física rival que es va fer evident sota els taulers.

El tercer quart va ser per al Benigànim, que va mantindre la seua intensitat i domini aprofitant la lògica baixada de percentatges dels de Carlos Vila per escapar-se per fins a deu punts en l'electrònic que amenaçaven seriosament amb ser definitius.

No obstant això, el Dénia va tindre forces per compensar aquest desequilibri pujant el seu ritme en atac i incrementant el treball en defensa fruit de tot això, primer es va igualar el marcador per després obtindre un coixí de punts suficient per tancar el partit amb una bona renda final que ratificava una treballada victòria.