Doble participació del Gin Running Tonic Club en carreres populars

11 de juny de 2014 - 00: 00

Els atletes del Gin Running Tonic Club van haver de desdoblar per estar presents en dues cites importants. El grup més nombrós va emprendre l'aventura d'anar a participar en una cursa popular de renom com va ser els 15 km. Nocturns de València. Una prova que en la seua segona edició va congregar a 8.300 corredors. Entre ells hi va haver 10 representants del Gin Running Tonic Club.

Gin Running Tonic a 15Km València

Tots ells van decidir gaudir de la prova que va recórrer els carrers de València, deixant escenes espectaculars sobretot quan la nit va cobrir el recorregut. El vencedor de la prova va ser Ouais Zitane, corredor de Cárnicas Serrano mentre que en categoria femenina, la vencedora absoluta va ser l'atleta d'Ontinyent, Irene Espí.

Els membres del Gin Running Tonic Club van realitzar la cursa junts marcant un ritme còmode per a tothom. No s'ho van prendre en pla comxicotetiu ni de bon tros sinó més aviat de passar una bona estona i viure l'experiència.

Roberto Soto, Adrián Verdú, Diana Bisquert, Àlex Monllor, Ramon Grimalt, David Ribes, Joan Sapena y Miguel Angel Martínez creuar pràcticament van creuar la meta junts amb un temps aproximat de 1: 20: 13. Un poc més endarrerits van arribar; Lydia Maynero y Luis Armell amb un temps de 1.35: 17.

Un altre grup va participar a la XVIII Cursa Vila de Benissa, última de les proves puntuables del Circuit a Peu Marina Alta. Fins a la localitat benissera se'n van anar; Javier Ivars que va ser el millor amb un registre de 51:24, Víctor Bahamonde que va realitzar un temps de 51: 25, Carlos Grimalt que va acabar amb un temps de 51: 33 i Jorge Moncho que va completar el recorregut en un temps de 51: 39.