El denier Pedro Martínez vencedor de la 'Costablanca Trails 102km'

13 de novembre de 2017 - 06: 05

L'atleta deniera, Pedro Martínez, Va ser el vencedor de la cursa "Costablanca Trails 102Km", Que es va celebrar entre Finestrat i Sella. L'atleta pertanyent al Esports Colau Trail va concloure la dura prova en un temps de 13: 03.36. El seu ritme va ser de 7: 30 per quilòmetre.

La segona plaça va ser per a l'atleta, Gabriel Valero, que va realitzar una marca de 13: 38.08. El tercer lloc en la classificació absoluta va ser per a l'atleta, Miguel Mataix, de l'Trivici Team, que a més va ser el primer en la classificació de Veterans.

El recorregut d'aquesta prova va ser impressionant ja que es van pujar els tres gegants de la Marina Baixa; Puig Campana, De 1.404 metres, el Mallada de Llop de 1.360 metres, amb la seua espectacular Canal i posterior cresteo i Aitana, Amb els seus 1.558 metres, sostre de la cursa i màxima altura d'Alacant.

Els participants en aquesta prova van haver de travessar les poblacions de Finestrat, Polop de la Marina, Benimantell, Beniardà, Confrides i Sella.

Pedro Martínez va plantejar una cursa de menys a més i pujant Aitana va comprovar que Gabriel Valero no acabava d'anar bé pel que va optar per anar-se en solitari fent els últims quilòmetres al capdavant.

Encarna Cardona va ser tercera

En categoria femenina cal destacar que Encarna Cardona, atleta pertanyent al Club Atletisme Baleària Dianium va ser tercera absoluta i segona en la categoria veterana. El seu temps en creuar la línia de meta va ser de 19: 05.20. La vencedora va ser Miryam Talens del Marathon Crevillent, amb una marca de 17: 24.55. La segona plaça va ser per a la independent, Josefina García, que va entrar en meta amb un temps de 18: 00.23.