El denier Pedro Martínez va ser el vencedor de l'trail llarg de l' 'III Vitobest Tollos Trail'

06 de setembre de 2017 - 07: 56

Es va celebrar aquest passat diumenge el "III Vitobest Tollos Trail", Una prova que va tindre dues distàncies, el trail llarg i el curt. El de major longitud va tindre una participació de 90 atletes que van haver de cobrir un sinuós recorregut de 21 quilòmetres En aquesta distància el millor va ser l'atleta deniera, Pedro Martínez, Que va entrar en meta amb un temps de 1.46.59. El segon classificat va ser, Alfonso Alemany, amb un temps de 1.53: 21. El tercer lloc va ser per, Francisco Javier Bernal, amb un registre de 1.54: 48.

En el lloc 26 va entrar l'atleta, José Miguel Navarro, del Club Atletisme Baleària Dianium, que va realitzar una marca de, 2.16: 51. El seu company de club, Pepe Mut, va entrar en el lloc 34 amb un registre de 2.23: 13. Alberto Samper, va entrar en el lloc 43, amb un temps de 2.28: 19. Andrés De Dent, del Club Rem Dénia, Va ocupar el lloc 56, amb un registre de 2.51: 34. Isaïes Fayos, va entrar en meta en el lloc 61, amb una marca de, 3.01: 58.

En dones la primera a arriba a meta va ser, Glòria Company, amb una marca de 2.13; 14, seguida de, Gemma Macía, amb un temps de, 2.18: 18 i de Carolina Becerra amb un registre de, 2.21: 56. Cal destacar el quart lloc de Encarna Cardona, del Club Atletisme Baleària Dianium.

Representació deniera al trail curt

A la trail curt sobre una distància de 14.500 metres també hi va haver representació d'atletes deniers. El millor classificat va ser José Manuel Marco, el CA Baleària Dianium que va entrar en el lloc 14, el seu temps va ser de 1.31: 04. El seu company de club, Jaume Santana va entrar en meta en la posició 23 amb una marca de 1.37: 00. Juanma López, del Nucli Dur Dénia, va entrar en el lloc 29, amb un registre de 1.43: 09. El seu company, Vicente Moraleda, va entrar en el lloc 48 amb un temps de 1.55: 44. Els xareros, José Pastor i Marcelo Burzio, van ocupar els llocs 56 i 62 respectivament. José Ibañez va entrar en el lloc 68.

En aquesta modalitat hi va haver un total de 80 participants i el vencedor de la mateixa va ser, Francisco de la Creu, de l'Esport Colau, el seu temps en meta va ser de 1.13: 17. La segona plaça va ser per a, Ramón Álvarez, amb un registre de 1.16: 55. El podi el va completar, Juan Carlos Rico, amb una marca de 1.20: 22.

En dones la millor va ser, Andrea Hernández amb un temps de 1.33: 29, la segona plaça va ser per a la deniera, Elisa García, Amb un temps de, 1.36: 55 i la tercera posició la va ocupar, Gemma Monferrer amb un registre de, 1.37: 26.

Les deniers, Ana Llácer, va entrar en el lloc, 17 de dones amb una marca de 2.00: 03, mentre que, Marisa Marco, va ser 20 amb un temps de 2.06: 53 i Manoli Llorca, va ocupar el lloc 22 amb un registre de 2.14 : 45.