El denier Fran López va ser cinquè en la 'XX Cursa de Jesús Pobre'

29 de maig de 2017 - 12: 24

Quina carrera va realitzar el denier, Fran López, en la "XX Cursa de Jesús Pobre", Des de l'inici es va agafar al grup capdavanter on van viatjar els atletes més forts de la prova. Va aguantar al costat d'ells el més que va poder per entrar en el cinquè lloc de la general absoluta. López, atleta del Grup Enganxa't a Córrer, Va ser tercer en la seua categoria sènior. El temps que va trigar Fran López a emplenar els 10 quilòmetres de la cursa va ser de 33: 47.

El següent dels deniers en creuar la meta va ser Carlos Sánchez del grup Bernardos Trotters que va ocupar el 13º lloc de la general, sent vuitè sènior. El seu temps va ser de 35: 44. En el lloc 21º, entre el representant del Club Atletisme Baleària Dianium, Heggin Palson, amb una marca de 36: 27. Un lloc més va ocupar, Gonzalo Durá, del Gynrunning Tonic Club, Realitzant un temps de 36: 35.

El vencedor de la prova va ser, Joan Gimeno, de l' CA Automoció Moll, Amb una marca de 32: 16. La segona plaça va ser per a, Sergi Soler, de l' CA Ondara amb un registre de 32: 53. El tercer en passar per meta va ser, Aitor Cabezas, l' CA Irun Calp, Amb un temps de 33: 47.

En dones cal destacar el tercer lloc a la general de l'atleta, Anna Berglind, de Club Atletisme Baleària Dianium, Que va ser segona Veterana A, després de la triomfadora de la prova, Mª Isabel Ferrer. La marca de Berglind va ser de 39: 12. Mentre que la seua companya d'equip, Encarna Cardona va ocupar el lloc 186 de la general, sent la primera a Veteranes B, amb una marca de 42: 58.