Destacat paper dels nedadors deniers Miguel Ordóñez i Sara Vázquez en l'autonòmic de Castelló

07 de març de 2019 - 00: 01

El passat cap de setmana es va celebrar a Castelló el Campionat Autonòmic Júnior i Absolut de natació, amb un destacat paper de nedadors deniers.

Miguel Ordóñez, que aquesta temporada res amb el Club Natació Calp Aquatics Les Marines, Va participar en la seua categoria junior realitzant marques molt properes a les millors personals que posseeix. En el relleu 4x100 lliure van participar els infantils Saúl Blanco i Alexander Skalepov, que juntament als 2 juniors Xavier i Miguel Ordóñez van aconseguir un crono de 3.50.30, baixant 2 segons la seua millor marca en relleus.

Aquest Campionat serveix de preparació per a la Copa de Clubs de Segona Divisió que se celebrés a l'abril. Per al propi Miguel Ordóñez li ha servit per viatjar carregat de moral a terres alemanyes, on l'7 al 11 de març competirà en el que serà la seua segona competició a nivell internacional.

Sara Vázquez, per la seua banda, va nedar les proves de 50 i 200 braça en què es va proclamar campiona autonòmica i va aconseguir millorar els seus temps personals. En 50 va parar en 34.01 segons i en 200 va parar en 2.39.67 minuts. Sara va poder sumar dues medalles d'or en els Relleus de 4x50 i 4x100 estils. A més va nedar 400 i 200 estils sumant punts per al seu equip de l'Natació Ferca Sant Josep que a la fi van quedar subcampions en la categoria absolut femení.