Destacada actuació dels regatistes del Reial Club Nàutic Dénia a la Lliga Autonòmica de Caiac

21 de maig de 2018 - 09: 42

Els regatistes pertanyents a l'equip de competició del Reial Club Nàutic Dénia, Van estar a un gran nivell en la "2ª Jornada de la XVI Lliga Autonòmica de Caiac de Mar", Celebrada a Dénia. En aquesta ocasió van augmentar la seua collita de medalles pel que fa a l'anterior prova, en sumar un total de set. Cinc d'elles d'or i dues de plata, demostrant el seu gran nivell.

Per seguretat després dels possibles canvis de la previsió de vent, els tres recorreguts van ser direcció nord, vorejant les platges de les Marines de Dénia i amb eixida des de la platja de la punta de l'Raset.

La prova, que va començar a les 10 hores del matí amb la eixida de les categories infantil, cadet, Precanoe, OCV - Va'a homes i tradicional homes finalitzava la seua jornada a les 14 hores després de l'arribada de les embarcacions de la eixida celebrada a les 12: .20 hores, per a la resta de les categories.

Van complir com a favorits

Juan Carlos Pérez Nadal en categoria Tradicional, Paulino Llobell en Veterà AB, Maik Dimitrov en Juvenil, el k2 cadet de Marc Ortega i Miguel Louwagie i el k2 de Jerónimo Costa i Miguel Abraca en Infantil van ser els guanyadors dels 5 podis de medalla d'or deniera.

Maria del Mar Puigserver en Sènior Tradicional i el k2 Sènior de Bieke Martine i Elena Ballester ho feien de la mateixa manera, sense menys esforç recollint finalment una merescuda medalla de plata. David Montes, del Club Piragüisme Dénia feia el mateix en la categoria Veterà B, deixant una medalla d'or més per la ciutat.

Quart lloc per equips

La suma de punts dels palistes va deixar com a guanyadors del pòdium per clubs al Club Nàutic la Vila Joiosa, el Reial Club Nàutic Castelló i el Club Nàutic Campello respectivament. El Reial Club Nàutic Dénia amb 167 punts va ocupar el quart després de la suma de les seues medalles. El Reial Club Nàutic Castelló, el Club Nàutic Vila Joiosa i el Club Nàutic Canet d`en Berenguer eren els clubs guanyadors de dissabte a la suma de punts de Joves Promeses.

Vicent Crespo, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Dénia; Juan Carlos Pérez Nadal, vocal de piragüisme del Reial Club Nàutic Dénia i Toñi Simó, membre de la Junta Directiva van lliurar les medalles als guanyadors en la celebració final de la jornada.