Destacada actuació d'Ángela Moltó i Aina Fornés en els Nacionals cadet i Promesa

05 de juliol de 2017 - 11: 28

Les atletes, Ángela Moltó i Aina Fornés, Van tindre una destacada actuació en els Campionats d'Espanya, cadet i Promeses, respectivament.

Ángela Moltó va viatjar fins a Múrcia per participar en el Nacional de categoria cadet on va aconseguir ser finalista en la prova dels 600 metres. L'atleta del Club Atletisme Baleària Dianium, va córrer en primer lloc la semifinal on acabo en el tercer lloc de la seua sèrie amb un temps de 1: 38.52. Aquest registre li va valer per entrar a la final.

Un dia després va disputar la final on va aconseguir una meritòria setena plaça amb un registre de 1: 38.22, el que va significar la seua millor marca personal. La guanyadora de la prova va ser, Julia García, amb una marca de 1: 33.78.

Aina Fornés, semifinalista a 400 metres tanques

La deniera, Aina Fornés, va estar participant en el Campionat d'Espanya Promeses, celebrats a la localitat valenciana de Torrent. L'atleta del Club Atletisme Baleària Dianium, va prendre part en la prova dels 400 metres tanques. Aina Fornés, va córrer en una de les semifinals on va acabar en la quarta plaça, no podent accedir a la final. La seua marca en la prova va ser de 1: 04.33.

Aquesta jove atleta va acabar ocupant el desè lloc en la classificació final amb la mateixa marca amb la qual va arribar a aquest campionat. La deniera va competir un cop recuperada d'una lesió que la va mantindre allunyada de les pistes durant molt de temps. De fet, no va poder acudir al Campionat d'Espanya de pista coberta. Aina Fornés, centra tots els seus esforços a recuperar la seua millor forma per tornar a fer les marques a la qual ens té acostumats.