Derrota per la mínima del Dénia Futsal davant el Ibense (3-4)

31 de gener de 2013 - 00: 00

El CDDénia FS Rte Mena va caure derrotat per 3-4 davant el segon classificat, el UDIbense, en un xoc que es va disputar al pavelló deniera.

El partit va començar amb ocasions clares per a l'equip deniers encara que va ser el conjunt d'Ibi el que es va avançar als set minuts. Els locals van reaccionar bé i al minut van aconseguir l'empat per mitjà de Blai.

Amb el partit 1-1 els locals van demanar l'expulsió del porter visitant per tocar la pilota amb la mà fora de l'àrea, però el col·legiat només li va mostrar targeta groga. Abans del descans els d'Ibi van aconseguir avançar-se al marcador i marxar al mig temps amb avantatge, (1-2).

A la segona part, els homes de Nata Grimalt van eixir adormits i en cinc minuts van encaixar dos gols deixant el marcador en 1-4. Quedaven quinze minuts de joc i el conjunt deniera va demanar temps mort per preparar el porter jugador.

Quan quedaven vuit minuts Juanjo va retallar les distàncies després d'una passada de Rubén al segon pal. Dos minuts després Jaén va alçar al públic després d'aconseguir el tercer amb una bonica vaselina.

Els deniers van començar a creure en la remuntada però a falta de quatre minuts, en un error arbitral, Juanjo va ser expulsat per doble groga. Els locals es van veure obligats a jugar durant dos minuts en inferioritat i no van poder aconseguir l'empat.

Pel CDDénia FS Rte Mena van jugar: Andoni, Rainer, Juanjo (1), Jaén (1), Blai (1), Rubén, Dani, Tarín, David, Darío, González i Edu.

Aquest cap de setmana l'equip sènior es desplaça a Cocentaina per enfrontar-se al Ye Faky FS