Derrota per 5-1 del CFS Mar Dénia i «espectacle lamentable» per part de la directiva local

01 de febrer de 2021 - 10: 46

Vesprada per oblidar la viscuda dissabte al pavelló marítim de Barcelona en què s'enfrontaven a Barceloneta Futsal contra l'CFS Mar Dénia. Des de l'inici de la mateixa ja es presagiava un partit tens, i més a l'comprovar que, sent un partit a porta tancada donada la situació actual, accedia a la mateixa un nombrós grup d'aficionats -segons el responsable, tots directius- amb l'objectiu clar de acovardir el rival i a l'equip arbitral, amb càntics i insults des del minut inicial.

El partit en si va tindre poca història. El Mar Dénia no va trobar el seu joc en cap moment i en el minut 5 arribava el 1-0 després fort tir exterior. S'aconseguia tindre la possessió de la pilota però la falta de profunditat castigava als deniers, que veien com al minut 10 arribava el 2-0.

Els locals, amb una pressió alta i ràpids contraatacs, creaven millors ocasions. Al minut 15, després d'una nova contra, arribava el 3-0. La pressió s'apoderava dels jugadors deniers i dos minuts després arribaven el quart i el cinquè gol amb el qual finalitzava la primera part.

Moment clau de el partit, donat que després de la tensió i els diferents passos viscuts a la primera meitat, "Observàvem atònits com en el moment de retirar-se els jugadors als vestidors, saltaven a la pista un grup de seguidors encapçalats pel president, amb intencions poc esporteves", Apunten des del club denier.

Es van viure moments molt tensos, que van culminar amb la decisió per part de la directiva de la Mar Dénia de comunicar als àrbitres la decisió de no continuar amb el partit si no acudien les forces de seguretat. Forces de seguretat, tot siga dit, que van prendre la decisió salomònica d'expulsar de l'pavelló a tots els que no foren jugadors o parella arbitral i que en realitat va donar amb els tres directius deniers que acompanyen l'equip en els desplaçaments al carrer, sense poder presenciar ni informar sobre el que estava passant i el grup local, per diferents seccions de el poliesporteu, veient el partit.

De la segona part poc es pot explicar. El Mar Dénia va eixir amb porter jugador des de l'inici i va disposar de diverses ocasions, però únicament va anotar en el minut 38 el 5-1 amb el qual finalitzava el partit.

Volta per casa i ara toca passar pàgina i preparar el proper partit que tindrà lloc el dissabte a les 18.00 hores al Poliesporteu Municipal de Dénia, on el Mar Dénia rebrà a el conjunt de l'Futsal Lleida.